...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

jospa se tästä..

Päivät menny todella nopeasti. Viime alkuviikosta soitin lääkäriin pääkivun ja nousevan kuumeen takia. Edellisenä päivänä oli otettu röntgen kuvat ja he olivat kyllä yrittäneet soittaa minulle mutta heille oli jääny vanha numero tiedostoihin. Kuvista näky että poskiontelontulehdus oli noussut otsaonteloon ja siihen pitäisi kiireellisesti reagoida punkteerauksella. No ti klo 12 oli siihen aika. Tietysti enne sitä kaikki pelotteli operaatiolla, että se olisi kauhea ja eivät ikinä menisi siihen. Yritin olla hirveän reipas sinne mennessäni. Vaikka mieli ehkä oli niin kroppa ei ja reagoi siihen pyörtymällä kesken operaation. :D kahden yrityskerran jälkeen lääkäri heitti hanskat tiskiin ja soitteli toisille lääkäreille ja tuli siihen tulokseen että toivottavasti antibiotit tehoaisivat.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

hohhoijjaa

Onpas taas vähälle aikaa. Ootan vaa millo alkais  normaali arki TERVEENÄ.
Vähä väliä flunssaa, kuumetta ja yskää alkuvuodesta lähtien. Alkaa jo vähä kyllästyttää. Oon lääkärilläki rampannu ja yhden mielestä mulla on vain pitkittyny flunssa, toisen mielestä astma, mutta nyt kolmas osas kertooki että mulla on poskiontelontulehdus joka on levinny etuaivolohkoon. Jes! Tätä kaipasinki.. siihe vaadittii röntgenkuvat ja hoitomääräyksenä oli punkteeraus. Operaario alko hyvi mut en kestäny sitä painetta mikä niide instrumenttien tunkemisesta nenään tuli että sitte päätin pyörtyä siihe. Koittivat toisenki kerran mut ei vieläkää onnistunu ilma heikkoa oloa jote siitä ideasta oli luovuttava.
Nyt sit ootellaa että lääkkeet alkaa toivottavasti vaikuttamaa ja jos eivät ala perjantaihi mennessä ni sit ois lähettävä kuopioon tekemää samaa operaatiota. ~parempi ois vaikuttaa!! Lääkkeet vetäny tosi matalaks voinnin suhteen ja oonki vaa makoillu. Onneks vanhempani ovat tiukkina hetkinä voineet ottaa pojan hoitoon.
Kunha tästä toivun ni loppuu tää lorvailu ja alkaa oman mielen kohentaminen liikunnalla.

Tän päivän ehoton piristys oli ruuan saaminen alas kahen päivän paaston jälkee ja lähettinä toimi hyvä ystäväni ♥

Kerkesin maanantaina käyä kampaajallaki hiukset värjäyttämässä ja nukahinki kerran siinä käsittelyssä :D hieman univajeesta kärsin kiitos tämän taudin JA jotta ei elämä kävis liia helpoks ni poitsullani on korvatulehus joka pitää häntä hereillä :/ tänää sai antibiootit ja tippoja. Voi mun pieni x(...

Mun laivareissu meni nyt sit ohisuun koska en vois ees autolla ajella tänää ja tuski huomennakaa mutt en luovuta, menen kyl sinne vielä :D!

Viettäkää hauska loppuviikko! Minä ainaki aion :p

...tuon kirjotin reilu viikko sitten ja se jäi kesken. Noh, onhan tuota elämääkin sen jälkeen. Esimerkkinä vaikka, että puhelin lähti huoltoon..se ei värise! Minulle se on aika tärkeä ominaisuus :D en jaksa aina pitää äänellisellä, joten värinän ansiosta kuulen/tunnen jos joku minua kaipailee.
Flunssa alkaa viimein talttua. Tai no ei vielä huokaista.
Poitsulla on sitkeämmässä :/ räkä vaan valuu. Pitää huomenna siis mennä vielä kontrolliin.

Tällä viikolla olen kerennyt siivoilemaan ahkerasti muuanmuassa. Piristin myös ystävääni laittamalla hänelle ruokaa! Vastalahjaksi sain kukkia ;)
Kevät alkanut näyttää jo kovaa vauhtia kasvojaan. Plussakelejä ollut muutamana päivänä ja sen seurauksena lumetkin lähteneet. Hyvien kelien kunniaksi huomenna olisi päivä tiedossa mökillä autolastillisen kanssa :) mossea unohtamatta! Sillä ois huhtikuussa ekat näyttelyt helsingissä, hui x) onneksi saan tukijoukot mukaan!
Nyt vielä iltalenkitykset ja syömiset ja nukkumaan että jaksaa...unia muruset <3