...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

päivien viemää..

Onpas edellisestä hurahtanut aikaa. Syynä vois pitää, että pää on ollu tyhjänä ruumiin jatkeena tai sitten niin täynnä, ettei mitää saa selvästi ulos. Nolona täytyy myöntää myös se, että taitoni käyttää laina puhelinta omani ollessa huollossa, ovat olemattomat:D joten sosiaalisen median elämäni on aikalailla kutistunut. Todellinen elämäni sen sijaan alkaavihdoin kulkemaan vähä normaalimmin. Tauti alkaa olla oikeasti voitettu ja päänsärkyä ei ole ollut moneen päivään. Olen päässyt siis rauhallisesti treenaamisen makuun.
Tää kevät ja kesä tulee olemaan jännittävä monilta osin. Ensimmäiseks mainihen koirani näyttelyuran alkaneeksi, tai sunnuntaina ois eka kehään nousu ihan Helsingissä asti! Itse en pääse paikalle, mutta onneksi löytyy luottoystävä, jonka kyydissä mosse kulkee ja hän myös esittää sen. Seuraava etappi ois toukokuussa ilmeisesti joensuussa.
Toinen asia mikä toisi mukanaan ison muutoksen olisi koulun alkaminen syksyllä! Edessä saattaa olla paikkakunnan vaihto jos paikka aukeaa. Samalla poikani menisi ns. Kokopäivähoitoon päiväkotiin. Tähän asti ollut perhepäivähoitajalla 12 päivää kuukaudesta. Iso poika jo♥  sanoja alkaa onneksi jo tulemaan useampia. Kesällä ois eessä vaipasta pois-operaatio. Huh...

Tänään saimme tehtyä pizzaa ruuaksi pitkästä aikaa, namnam! Huomenna ois nakkikastike-perunamuusi päivä. Sain myös salilla käytyä tekemässä kunnon treenin ja lenkillä poikani ollessa äidillä. Huomenna ois eessä työpäivä, jote eiköhä täst jouda jo iltapuuhille :) unia!!