...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

lauantai 21. kesäkuuta 2014

tättärätää

Jeb..ja taas vaihtuu uus sivu elämäni pienissä luvuissa, joita tuntuu olevan tässä tarinassa mutta mikäs tässä lillua mukana :) varsinkin jos ne luvun vaihokset on mukavia ja nehä ON jos suhtautuu oikealla tavalla!

Elikkäs olen päättänyt kahden opiskelupaikan väliltä pintakäsittely puolen ja se alkais 27.8..jännittävää :p ala on kyllä se mistä tykkään enkä usko että sormikaan jää suuhun joka tilanteessa. Ainut asia minkä näen negatiivisena on muutto. Ei tulevassa paikkakunnassa mitää vikaa vaa että taas kamat kasaan ja järjestelemään uudessa paikassa. Kävin alkuviikosta siis jo vuokrasopparin kirjottamassa vaikka vasta sunnuntaina päätin asiasta. Onneksi se asia järjesty nopeesti,  saapi muita asioita järjestellä sillä väli!

Poitsu oli viikon poissa kotoo ja kyllä jossai asioissa huomaa takapakkia edistyksessä :O tai lähinnä oma-alotteellisuudessa ja itkuherkkyydessä huomaa. Pieniki asia saa aikaa itkupotkuraivarin välillä -.-..noh se on uhmaa ja ei auta ku iteki kasvaa vieressä.

Tää vkl vietellää iha rauhallisissa oloissa kotosalla omalla porukalla ♡ jaksaa taas ens viikolla juoskennella asioilla ja muualla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti