...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

lauantai 2. marraskuuta 2013

noniin :)

Katsotaanpa mitä tämän kirjoittamisesta tulee :)

Tänään hyvästelin rakkaan ystäväni asemalle mutta onneksi olemme suunnittelleet jo seuraavan seikkailun, ettei vaan isompi ikävä pääse yllättämään ;)

Torstaina päättyi yksi osio elämästäni ja luovtin edellisen asunnon. Olimme poikani isän kanssa asuneet siinä perheenä puoltoista vuotta..nyt se on ohi. Siihen aikaan mahtui paljon iloja ja suruja, mutta mitään en kadu muuta kuin riitoja. Poikamme otti ensiaskeleetkin siinä kämpässä. Nyt kuitenki elämä jatkuu toisaalla kahdestaan pojan kanssa. Muutimme jo reilu 2 viikkoa sitten pois, mutta nyt kuun vaihteessa tapahtui siivous ja avainten luovutus.

Muuton ja eron myötä muitakin muutoksia tapahtuu...innostuin taas salilla käymisestä ja toivottavasti into pysyy. Meidän pikku perheeseen muuttaa myös uusi jäsen..lisäilen kuvia myöhemmin ;)

Eilen oli pitkästä aikaa aivan huippu ilta ja tuli todella tarpeeseen. Ensin kävin Kuntosalilla huhkimassa ja tein kuntotestinkin ja sain Uuden treeniohjelman. Kyllä ON taas Paikat Kipeenä. sitten kävimme rakkaan ystäväni Kanssa Viinipullon ostamassa ja vähän juustoja ja Muuta hyvää Naposteltavaa. Sitten palasimme kotiin, poika mummolaan ja aloitimme leffalla. Sitten saunaan nyt kun sellainen on;)
Olipa kiva nukahtaa hyvin ja herätä virkeänä hakemaan poika kotiin!!

Loppuilta mennytkin iha vaa löhöillessä ja vähä siivoilin ja pojan kylvetyksen jälkee nukkumaa 8) !!!!

Mutta täytyy näin lopuksi muistuttaa että ilman ystäviä en olis selvinny viimesestä vuodesta. Ne jotka ovat todellisia ystäviä kyllä tietävät sen itsekin..niitä ei montaa ole mutta laatu korvaa määrän ♥ erikoiskiitos heille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti