...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

perjantai 6. joulukuuta 2013

aamun alku..

Päivän alkamiseen voi paljolti myös itse vaikuttaa, sen olen huomannut! Tämä aamu alkoi pikkulenkillä hauvavauvan kanssa. Sisälle tultua syön tavanomaiset vitamiinini joilla yritän pitää flunssat loitolla (tosin tulee ne vaikka mitä yrittäs, että oisko lisäneuvoja??) Aamun kohokohta ollut jo viikon ajan että saan juoda aamukahvini rauhassa!
J
Johon liittyi seuraan lidlistä ostettu creme brulee, älyttömän hyvää ja suussasulavaa!!!! 8)

Koiranpennun saapuessa unirytmit on menny uusiksi mikä on ollut positiivista! Herään siis kuuden maissa koiran kanssa ja poikani herää kahdeksan jälkeen. Nukkumaan menemme koko poppoo yheksän maissa. 
Lenkkeilyrytmitki alkanu luistamaa. 
Ulkoilutukset suoritetaa pennun ehdoilla :) tähä mennessä tuntuu todella fiksulta koira kaverilta! Ootan kovasti että pentuvaihe menee ohi ja voimme alkaa harrastaan enemmänki jotai. Tavotteissa olisi toukokuussa näyttelyt. Suurin pelkoni koiraa harkitessa oli miten jeremias suhtautuisi siihen ja toisinpäin. Tähän mennessä ainakin hyvällä tavalla. Illalla otin vähän omaa aikaa ja vein pojan pariksi tunniksi vanhemmilleni ja aloin vähän uudelleen järjestelemään tavaroita ja huonekaluja helpottaakseen meidän ja pennun yhteiseloa :) jotkut lelut piilotin ja sängyt siirsin vierekkäin. 

...jospa huomine alkais taas hyvin ja voimat alkais palautua :) haleja ja hyvää yötä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti