...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

perjantai 13. joulukuuta 2013

kahvia, kirja ja suklaata...

...niillä tämä päivä lähtee liikkeelle..(toivottavasti:D)sen verta vähillä unilla tuli viime yö nukuttua että tää päivä menee varmaa horroksessa. Jännä ku enne jakso valvoo eikä ollu mitää suurempaa ongelmaa, nyt ku on tottunu menee jo nii aikasi nukkuu oli tuo valvominen työn ja tuskan takana..siis enhä minä siinä edes onnistunu kauhean hyvi :D nukahin yhessä vaiheessa n.10minuutiksi ja sen jälkee ku yritin oikeasti (luvan kanssa) mennä nukkumaan ei uni meinannukkkaa enää tulla..kaikesta huolimatta sisäinen kello herättää klo 6:22...raikkaaseen ulkoilmaan mars siis ;)

Jossain kaukana kuulee kuinka ambulanssin äänet soi..taas jollekin sattunut jotain :( toivottavasti kaikki ystävät ja perheenjäsenet olisivat turvassa! Tuo ääni pysäyttää joka kerta..toivoo että se menis pian pois eikä tulis enää takasi.

Ystävien näkeminen antaa hirmuisesti iloa ja auttaa jaksamaan arjessa ♥ ihan pelkästään jo näkeminen vaikka ei kauheasti kerkeäisi jutella niin antaa jonkinnäköisen sisäisen rauhan :) joten kiitos eilisestä ♥  ehkä vielä joskus valvon pidempään :D

Jännä ajatus mutta odotan todella paljon töiden alkua!! (Ainaki vielä) ...MUTTA ennen sitä minun pitäisi löytää se uusi auto..eilen ajaessani varkauden tietä tuo seija-myrskyn tuoma tuulen vire tuntui kyllä! Vielä enemmän se tuntui kun rekka ajoi vastaan ja perässään sai aikaan aikamoisen imun, siitähän seurasi että suurin osa puskurista mikä oli vaurioitunu peräänajossa pari viikkoa sitten, lenteli nyt iloisesti pellolla :D onneksi ei osunut kehenkää! Siitä se ois riemu revenny 13.päivä perjantaina! Onneksi muuta ei sattunut päivän mittaan!


Poikani on nyt viettämässä laatuaikaa isänsä luona :) ihanaa kun tällä kertaa se onnistui ilman suurempia vaikeuksia! Toivottavasti heillä menee hyvin..

Näihin tunnelmiin ja kuviin jatkamme eloa pakkasaamuna pohjois-karjalassa kuunnellen yläkerrasta kantautuvan tuhinakuorsauksen ääniä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti