...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

päivät vähenee..

Ja muutto lähestyy. Enää ois 10 päivää. Sit pitäs olla kamat kasassa ja siirrettynä toiselle paikkakunnalle.

Poitsun kanssa ollaa edistytty pottailemaa pyydettäessä ja nyt pottaan tuleeki joka kerta jotai. Aikaa saattaa mennä useempi kymmenen minuuttiaki, mutta kuitenkin :D
Saa nähä muuttuuko muuton myötä miten paljon rutiineista.

Osan tavaroista olen saanut jo läpikäytyä, että ne olisi jo valmiina pakkauksiin. Ensi viikolla
Omana tavoitteena on pestä ikkunat ja käydä keittiön kaapistot läpi :)

Hyvä olohan näkyy yleensä ulospäin myös tekoina. No olenkin  tällä viikolla onnistunut siivousten ja järjestelyjen lisäksi vähä leipomaan. Ensin tein pyörösiä ja sitten valkosuklaalimemansikka hyydykekakkua nam.. :p

Maanantai: se ois taas viikon alku. Taas ois pari kaapistoa käyty läpi. Hirmunen henkistäytyminen pitäs alottaa että nuo ikkunat sais pestyä. Jotenki se alottamine on aina vaikeinta. Noh tää päivä meni kyllä iha kotona "laiskotellessa". Moppasin lattiat ja vaihoin sängyn ja sohvan paikkaa. Etukäteen se tuntu paremmalta ratkasulta, miltä se nyt jälkikätee NÄYTTÄÄ..eli ei ois kannattanu mut tulipaha tehtyä :D
Ihanaa poitsu osaa polkypyöräillä ♡ nyt voimme taas lenkkeillä :) on nuo lenkit vähä jääny välii kun koira on paossa porukoilla tätä kuumuutta täällä kämpäss.. joka ei usko voi tulla kokeilemaan!
Kakutki on syöty..mitähä hyvää keksis seuraavaks!? Vai pitäskö ihtesä kurissa enne muuttoa..jääny tuo treenaaminenki iha minimii kun ei jaksa kuntoilla tässä kuumuudessa :D iha riittää nää kotityöt, pojan perässä juokseminen ja normityöt kiitos Nam!
Mutt nyt meen laittaa tota mukulaa unimaaha ..

Tiistai: aamu alko oikein rattosasti ja kiireettömästi. Heräsin ekan kerran kuudelta, vaikka vasta kasilta ois tarvinnu. Sellane on minusta mukavempaa, että herää aikasemmin ku kello soi. Tulee paljo stressittömämpi olo. En osaa miettiä montako tuntia nyt jäi nukkumatta tai voisi vielä nukkua.
Aamupala naamariin ja poitsu viemään mummolaan hoitoon ja itse töihin. Työpäivää oottaa yleensä innolla, koska se poikkeaa kotiarjesta ja saa "omaa aikaa". Hommat saatua päätökseen siirryin alasta toiseen ja nyt on taas yhdellä neidillä pidemmät ripset ;)
ihme minulle mutta tänään en tehnyt ruokaa..napostelin kyllä kaikkea muuta, mutta ruokaa en tehnyt. Minulle todella harvinaista..
No ihania vieraitakin kerkesi poikkeamaa iha iltaa myöten :) ilo nähdä myös miten poitsu on alkanut sosialisoitumaan paljon enemmän ja ei tarvitse itse mennä perästä hänen pyynnöstä ;D vuorokauden sisällä on kaikki tarpeet osuneet pottaankin, JIBII!!!
Kävin vähän shoppailemassa ja löytyi muovisia laatikoita joihi  aattelin tunkea vähemmän tarpeellisen mutta joskus tarvittavan. Sitte löyty kauan etsitty kalenterikin ;)
Sähkösopimuskin uuteen kämppään on tehty joten nyt ois kirjaimellisesti enää vain muutto. Tavaroitten pakkaamistaha ei nyt laskettu mut kaikki ajallaa :D
Nyt loppuillan nautin lonkeroni ja sinkkuelämää sarjan uusintoja!!

Keskiviikko: taas herätty kukonlaulun aikaan ilman kiireitä. Päiväunetki sai nukuttua, nyt alotin sitte virallisemman muuttosiivouksen. Sain viemärit putsattua..vesiki virtaa paremmin kehkeh..:D
Pari kaappia on pistetty pakettiin ja päivän iloksi mokkapaloja tehty. Kahviseuraaki löyty ;)
Vielä aattelin yhe ikkunan ja yhe kaapin ottaa. Loppuillan olen vaakatasossa koska huomenna saa taas töissä juosta. Perjantaina suunta taas kohti toista kaupunkia ja poitsu pitkästä aikaa toiseen mummolaansa. :)

Toivotaan siis aurinkoa loppuviikolle :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti