...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

torstai 26. joulukuuta 2013

kuumeilua..

Rehellisesti sanottuna onneks tään vuodeaja juhlat on koht juhlittu ja voi alkaa elää taas arjessa. Tai no "arki" on aika suhteelline käsite mun elämässä ku ei eroo muista päivistä. 2.1 alkais pojalla eka hoitopäivä elikkä mulla eka työpäivä. Myöski 3.1 ois työpäivä ja hoitopäivä. Jos tekis lyhennetyllä työajalla ni ois pehmeempi laskeutumine.

Enne sitä ois kuiteki selviydyttävä taudista. Pojalle iski kova kuume pari päivää sitt ja alentunu ainoostaa lääkkeillä. Aamulla kokeilin otsaa ja ois enää lämpöä. Mut räkä alkaa irtoomaa nii epämiellyttävästi että herättelee pitki yötä :( ois ollu isänsä viikoloppu mut eipä ny sit ookkaa.

Jotai hyvääki ;) yks parhaimmista ystävistä saapu eile illalla junan saattelemana kylään ♥ tätä on ootettu ja HARTAASTI. hän osaa saapua aina ku enite tarvii :) suunnitelmat meni viikolopu ajalta uusiks mut hauskaa meil varmasti tulee olee! Lauantaina oltas sit iha vaa kaksin koska poika menee pitkästä aikaa minu vanhemmille yöks. Tai no jää koiraki tähä mut se kuuluu "kalustoon" ;)

Eilen kävi setäni perheineen kylässä porukoilla ja setähä oli hirmu innoissaa koirasta ja sen ulkonäöstä. Hän ja isäni on ns.salaisesti eläinrakkaita. eivät näytä ulospäi juurikaa mut esimerkkinä isä halus käyä eile lenkillä koirani kanssa ja viipyki siel yli tunni verra :D jospa oisin onnistunu ees hankkimaa mieleisen koiran...

Uudella tila-autolla olen ajellu lauantaista lähtien. Viel ainaki ollaa elossa ja autoki toiminnassa ;)

Jos vielä vähä jatkas unia :p

lauantai 21. joulukuuta 2013

kiirekiirekiire

..sellasta tuntuu jokasella oleva ja nii on välillä itelläki. Sit väsähtääki kiiree keskellä ja sellaset asiat mitkä ollu ekana listalla valahtaaki aika nopsasti alaspäi :( viikolopun prosessi oli saada uus auto ja sehä löyty! Toivottavasti pääsen talven yli tuolla ja jos ei tuu enempiä vikoja ni miksei pidempääki :D alko olla jo se verta vaarallista ajella edellisellä että iha hirvitti pitkillä matkoilla.
Aattelin iha huvikseni listata asiat mitkä teen liian harvoin:

Ilmotan itsestäni kavereille. Pärjäisin parhaite ilma puhelinta yms ja kävisin vaa yllätyskäynneillä. :/

käyn kaupassa. Aina ruoka tuntuu oleva hupenemassa ja sormenpäät syöty enneku pääsen kauppaa asti.

Nukun pitkää. En ees muista millo oisin yheksää asti nukkunu. Toisaalta mua ei ehkä oo luotu siihe.

Syön liian harvoin. Menee miinuskalorien puolelle ;)

Hemmottelen itseäni. Siinä vaiheessa ku alkaa olla pinna liia kireellä huomaa mite on unohtanu taas ihtesä. Äkkiä salille tai lenkille koiran kans! Tai sit suklaata ;)

Tätä me päivät puuhaillaa :)


Heillä oli ongelma ;D

Jospa tässä ny rauhottus kahville ku tiskaukset, siivoukset ja aamulenkki suoritettu ♥

maanantai 16. joulukuuta 2013

loppu viikonloppu...

..niin se taas teki :) huippu viikoloppu! Näki ystäviä edelliseltä paikkakunnalta ja nyt taas jaksaa :) viel jäi tekemättömiä asioita ja ystäviä tapaamatta mutt jospa he ymmärtäs että en oo unohtanu heitä ja mun vapaa aikani on TODELLA rajallista :/

Lauantaina suuntasin edellisiin tallimaisemiin ja sinne jäinki yöksi asti. Pentukoiralleki löyty leikkikavereita ja hötelö oliki iha poikki viel seuraavanaki päivänä..vai pitäskö sanoo hyvin liikuteltu ;)
Ystävä oli tekassu iiiiihanan suklaajuustokakun! ♥ sitä ei kyl mikään voita! Illaksi paistu pizzatki mukavasti. Toine paistu vähä enempi mutt TODELLA hyvä oli! Ihana ku ei ollu kiire mihkää ja seura oli mahtavaa! ei ois jaksanu tehä enää yhtää mitää..sen verta henkine väsymys otti taas valtaa.

Seuraava aamu eli sunnuntai aamu aukeni ihanissa maisemissa:
Tuonne ehdottomasti uudelleen! :)

Sitt aamupalojen ja oleskelun jälkee tuliki aika lähtä hakemaa poikaa kotii ♥ enne sitä kävin pikasesti wihosen outlet- myymälässä ja sieltä löyty ihania tuoksukynttilöitä, yksi kynttiläkoriste sekä teepusseille lokerikko! Kaikki makso yht. 10e! 
Poitsu kyytii ja nokka kohti kotia. Oli älyttömän liukasta taas ajella ja piti hermot pitää kurissa ettei vaa eksytä tien väärälle puolen, tai niinku yks tuttu sanoi että pysy ojien välissä!  

Kotii tullessa tutut kuviot, lenkkeilytys, iltaruuat ja pesut ja nukkumaa :) jospa viikko alkais hyvi..

perjantai 13. joulukuuta 2013

kahvia, kirja ja suklaata...

...niillä tämä päivä lähtee liikkeelle..(toivottavasti:D)sen verta vähillä unilla tuli viime yö nukuttua että tää päivä menee varmaa horroksessa. Jännä ku enne jakso valvoo eikä ollu mitää suurempaa ongelmaa, nyt ku on tottunu menee jo nii aikasi nukkuu oli tuo valvominen työn ja tuskan takana..siis enhä minä siinä edes onnistunu kauhean hyvi :D nukahin yhessä vaiheessa n.10minuutiksi ja sen jälkee ku yritin oikeasti (luvan kanssa) mennä nukkumaan ei uni meinannukkkaa enää tulla..kaikesta huolimatta sisäinen kello herättää klo 6:22...raikkaaseen ulkoilmaan mars siis ;)

Jossain kaukana kuulee kuinka ambulanssin äänet soi..taas jollekin sattunut jotain :( toivottavasti kaikki ystävät ja perheenjäsenet olisivat turvassa! Tuo ääni pysäyttää joka kerta..toivoo että se menis pian pois eikä tulis enää takasi.

Ystävien näkeminen antaa hirmuisesti iloa ja auttaa jaksamaan arjessa ♥ ihan pelkästään jo näkeminen vaikka ei kauheasti kerkeäisi jutella niin antaa jonkinnäköisen sisäisen rauhan :) joten kiitos eilisestä ♥  ehkä vielä joskus valvon pidempään :D

Jännä ajatus mutta odotan todella paljon töiden alkua!! (Ainaki vielä) ...MUTTA ennen sitä minun pitäisi löytää se uusi auto..eilen ajaessani varkauden tietä tuo seija-myrskyn tuoma tuulen vire tuntui kyllä! Vielä enemmän se tuntui kun rekka ajoi vastaan ja perässään sai aikaan aikamoisen imun, siitähän seurasi että suurin osa puskurista mikä oli vaurioitunu peräänajossa pari viikkoa sitten, lenteli nyt iloisesti pellolla :D onneksi ei osunut kehenkää! Siitä se ois riemu revenny 13.päivä perjantaina! Onneksi muuta ei sattunut päivän mittaan!


Poikani on nyt viettämässä laatuaikaa isänsä luona :) ihanaa kun tällä kertaa se onnistui ilman suurempia vaikeuksia! Toivottavasti heillä menee hyvin..

Näihin tunnelmiin ja kuviin jatkamme eloa pakkasaamuna pohjois-karjalassa kuunnellen yläkerrasta kantautuvan tuhinakuorsauksen ääniä ;)

maanantai 9. joulukuuta 2013

pakkanen kiristyy!

Ihan naamaa kipristelee kun tuolla ulkona käppäilee pidemmän aikaa. Aamulla oli melkei -10 astetta. Nyt oli eka yö kun pentu ei heräillyt pyytämään ulos pissille. Se että pentu oli äitini mukana tallilla om varmasti osuutta asiaan..oli kuulema juossu pihaa ympäri hulluna :D
Siinä vähän tunnelmia ;)

Yleesä käyn kaupassa aamupäivästä. Silloin kaupoissa on vaan mummeleita ja pappoja. Heitä on välillä hauska katella ku saattavat vaa aikaa tappaaksee lähtee kauppaan ja tietysti siellä tapaa vanhoja ystäviä joide kanssa pitää jäädä rupatteleen keskelle käytävää :D joo itsekin syyllistyn kaupoissa lorvailemaan varsinki jos oon yksin. Se on sitä kuuluisaa "omaa aikaa" ;) 

Tällä viikoll ois tarkotus ryhdistäytyä salilla käymisessä! Viime viikko meni väsymyksen ja flunssan piikkiin jote nyt ei oo tekosyitä. Mutta tää pieni hetki menee vielä näissä merkeissä: 
Muistakaaha ulkoilla ;)

lauantai 7. joulukuuta 2013

aamun mietteitä..

Aamuni alkaa klo 6 ulkoilulla pennun kanssa pihapiirin metsässä. Sunnuntai aamuna ei näy ketään pihalla ja naapuruston ikkunoissa ei pala valoja. Autojakaan ei kulje ohi..on ihan hiljaista.

Välillä toivoo asuvansa jossain kauempana missä ei naapureita edes näy. Välillä voisi asua ihan keskustassa. Ehkä en tiedäkään vielä missä olisi parhain paikka asua..

Ostin eilen torttutarvikkeet ja aattelin näin aamun kunniaksi kahvin kanssa sellaisen tehdä.
Ei onnistunu ihanku mainoksessa mutt onha tuosta aikaa ku viimeks ite tehny jote harjoitusta vaa lisää ;)

monesti näkee ihmisiä jotka on niin olevinaa koska eivät uskalla olla omia itsejä. 
Tämä kuva kiteyttää oman ajatukseni asiasta. Meitä on niin moneen eri lähtöön eikä kaikista tarvi erikoisemmi tykätä. On kuiteki rikkaus että ihmisiä on erilaisia :)

perjantai 6. joulukuuta 2013

aamun alku..

Päivän alkamiseen voi paljolti myös itse vaikuttaa, sen olen huomannut! Tämä aamu alkoi pikkulenkillä hauvavauvan kanssa. Sisälle tultua syön tavanomaiset vitamiinini joilla yritän pitää flunssat loitolla (tosin tulee ne vaikka mitä yrittäs, että oisko lisäneuvoja??) Aamun kohokohta ollut jo viikon ajan että saan juoda aamukahvini rauhassa!
J
Johon liittyi seuraan lidlistä ostettu creme brulee, älyttömän hyvää ja suussasulavaa!!!! 8)

Koiranpennun saapuessa unirytmit on menny uusiksi mikä on ollut positiivista! Herään siis kuuden maissa koiran kanssa ja poikani herää kahdeksan jälkeen. Nukkumaan menemme koko poppoo yheksän maissa. 
Lenkkeilyrytmitki alkanu luistamaa. 
Ulkoilutukset suoritetaa pennun ehdoilla :) tähä mennessä tuntuu todella fiksulta koira kaverilta! Ootan kovasti että pentuvaihe menee ohi ja voimme alkaa harrastaan enemmänki jotai. Tavotteissa olisi toukokuussa näyttelyt. Suurin pelkoni koiraa harkitessa oli miten jeremias suhtautuisi siihen ja toisinpäin. Tähän mennessä ainakin hyvällä tavalla. Illalla otin vähän omaa aikaa ja vein pojan pariksi tunniksi vanhemmilleni ja aloin vähän uudelleen järjestelemään tavaroita ja huonekaluja helpottaakseen meidän ja pennun yhteiseloa :) jotkut lelut piilotin ja sängyt siirsin vierekkäin. 

...jospa huomine alkais taas hyvin ja voimat alkais palautua :) haleja ja hyvää yötä ♥

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

kiireinen ja ei niin tylsä viikko..

Huh voi rehellisesti sanoa että aivokapasiteetti ei ny riittäny viikon tapahtumiin ja eiline meniki vähä autopilotti tilassa. Perjantaina heitin pojan joensuuhun, tällä kertaa isänsä vanhemmilleen ja siitä alko minu vapaa viikoloppu. Hieman flunssasena mutt minähä en tunnetusti osaa jäädä sairastamaa jote vois sanoa että iha normaalitilassa kuiteki. Illalla yllättäen lähinki cheekin keikalle keskelle väen tungosta. Nukkumaa pääsin vasta viien maissa ja heräsin jo seiskan jälkee.

Lauantai päivän vietin ihanasti mökkimaisemissa eläimien kanssa. Viltin alla herkkuja syöden ja telkkua katsellen suju väliajat ;)  Sunnuntai lähti käyntii klo7:00 ruokkien elukat ja sen jälkee piti alkaa lunta luomaa pois tieltä että pääsee takas joensuuhu poikaa hakemaa ♥

Keli oli hirmune, tuisketta tuulta ja erittäi liukasta jote päätin sit jäädä mummolaa yöks. Onneks hyvät välit säilyny heihi kaikesta huolimatta :) heillä saa aina hyvi jutun kulkemaa ja masut täytee!!

Maanantainaki aikaine herätys ja eiku autonrattii koiranpentua noutamaa..vaa ei mennykkää niiku piti :D yks aikane herra päätti sit tasa-arvosessa risteyksessä rymäyttää meikäläise takapuskurin ja ympärillä olevat hilppeet mäsäksi. Tänää saatuje tietoje mukaa auto menee lunastuksee eli uutta autoo pitäs alkaa kahtelee :p

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

maailman ihanimman pojan äiti ♥

Kaikki epäilemättä ajattelevat omasta lapsestaan noin :)

Reilun viikon sisällä ilon hetkiä on ollut mutta tottakai pienen lapsen kanssa niitä surun hetkiä ja hampaiden kiristelyitäki on :D
Poika sanoi viime viikolla ekan kerran :"äiti"...kyllä olin ylpeä 8) 2-vuotis neuvolassa sanoivat viimeksi että puheterapia kutsuisi jos ei poika puhuisi puolen vuoden sisällä. Asian kanssa ei minulla ole vastaanpistämistä kunhan se on hyväksi pojalle. Kuitenki minulla on pieni kutina, että poika oppii puhumaan hetkenä minä hyvänsä. Niin paljon jo kaikkea muutaki oppinu..siivoamaan mm. Omat lelunsa lattialta. Kun itse aloitan niin hän tekee perässä. Nyt muutenki vähä itsenäistynyt. Ei tarvitse joka paikassa kannella ilman itkupotkuraivareita vaa suostuu kävelemää iha omin jaloin!!

Tässä hieman todistusaineistoa ;) ei meinannut millää päästää imurista!!

tää viikko on ollu muuten kyllä hankalien ihmisten viikko! Ja kyllä lukeudun itsekin niihin jote ei paljo parane valittaa muista. Tässäki tapauksessa laskeminen kymmeneen,purjaaminen jolleki hyvälle ystävälle ja hyvä syöminen auttaa ♥ ..tätä menoa voi hankkia verenpaine lääkkeet kakskymppisenä :D

perjantai 22. marraskuuta 2013

unettomia öitä..

...niitä on riittäny tällä viikolla ihan liikaa. Syytä voin vain arvailla..ehkä tuleva flunssa, kipeytynyt käsi..vai mikä mutta hauskaahan tämä ei ole. Viime yönä ajatukset pyörivät lähinnä siinä miten nopeasti jonkun ihmisen voi menettää joskus jopa lopullisesti. Se puhelu mitä et ikinä arvannut saavasi voi tulla milloin vain. Mikä reaktioni olisi? ...se herätti minut yöllä. En todellakaan tiennyt mikä se olisi. Pyörin vain sängyssä ja mietin sitä. Päätökseni kuitenkin oli että en halua olla riidoissa läheisteni kanssa. Haluan jatkossa selvittää kaiken mahdollisimman pian, jotta mitään ei jäisi roikkumaan jos jotain sattuisi.

Kävin eilen hierojalla..teki todella hyvää ja aion ottaa uusiksi. Vaikka kipeitä paikkoja löytyi ja paljon! Salilla treeneissä kannattaa nyt hetkisen verran keskittyä vain alakroppaan ja yläkropassa vain kevyitä liikkeitä, jotta tuo olkapää saisi levättyä.
Tällaista keliä toivon aamullekin ;) kohtahan sitä vois kahvitkin mennä keittämään kun ei se uni nyt meinaa tulla!

Loppuajatuksena: pitäkää rakkaistanne hyvää huolta ja antakaa heidän ymmärtää että he ovat tärkeitä teille ♥

tiistai 19. marraskuuta 2013

virkistystä

Olin ystäväni kanssa koira ja talovahtina lieksan perukoilla. On se vaan kerta toisensa jälkeen todettava luonnon ihanuus ja yksinkertaisuuden parhaus! Meille annettiin kontollemme neljä aikuista koiraa ja 5 pentua. Joten yöunet bye bye ;)
Perjantaina vein ensin poikani isälleen ekaa viikonloppuansa viettämään nykyisillä järjestelyillä. Oli kaikki mennyt hyvin ja vastassa oli iloinen poika ja väsynyt isä ;)

Kaverin nappasin kyytiin ja matka saattoi alkaa! Loskasateen keskellä näkyvyys oli aika heikko mutta ehjinä pääsimme perille :D
Koirat sisää ja ruuat eteen!! Voi niitä pikku karvapalloja mitkä siinä lattialla sitten mötköttivät leikkien jälkeen!! ♥
Sydänhän siinä suli!

Yöunille päästiin kympin maissa ja seuraava herätys oliki jo neljä maissa. Sit viel pari tuntia ja eiku ulos koko poppoo. Ihanan raikas keli vaikka aikasta oliki ja yöunta ei takana ollukaa paljoa. Kyllä aamukahvi maistu erityise hyvälle ;)
Lenkilleki päästii isompien kans päivän aikana! Aivan ihana keli!!
Mökissähän ei ollu telkkaria eikä radiota taikka sisäsuihkua, ja kuuluvuus puhelimella oli ulkona ainoostaa parhaimmillaa. Sisällä oli kaksi paikkaa missä puhelu pysyi juuri ja juuri käynnissä. Teki mielelle erittäi hyvää :) !!! Uudestaa heti ku mahollisuus tulee! Paitsi kun täysikuu iski kahtena yönä keskellä metsää oli kyllä vähä pelkotiloja kiitos kaverin poikaystävän pelottelun :D

Tässä vielä kuva tulevasta perheenjäsenestä ♥ 
:-)

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

maalaiselämää..

Oltiin pojan kanssa eläinvahtina eilisen päivän. Oli erittäin mukavaa olla ulkosalla ja tehä hyödyllisiä asioita ja poitsuki viihty hyvi. Nukku päikkäritki ulkona..sain viettää kahvihetken,joka maistui erityisen hyvälle ;)

Olispa kiva saada hirvenlihaa tsas täksi talveksi! Kinkkua ja lampaanlihaa on ainaki luvassa!
Onneksi ei satanu ni oli mukava oleskella raikkaassa ilmassa. 

Musiikki on minulle tapa muistella menneitä ja saada ajatuksia tulevaisuudelle..jenni vartiaisen sivullinen - kappale on sellainen mitä olen viime päivinä ja olen saanut siitä paljon ajatuksia irti ja sen kappaleen voiki aatella monelta eri kantilta. 

Ihanaa sadepäivää kaikille!! Carpe diem♥

perjantai 8. marraskuuta 2013

niin...

Kuntosali on kyllä yks maailman ihanimmista keksinnöistä 8) se tunne sieltä lähtiessä on jotai  aivan ihanaa!! Mulla on ollu vuoden alusta itseni kanssa projekti, että saisin painoa vähä pudotettua ja kuntoa paremmaksi, mutta erityisesti ruokatapoja paremmaksi. Heräsinsiinä vaiheessa kun anoppini sanat "etkö oo vielä syöny mitää?" Klo 5 iltapäivällä kaiku mun korvissa ja viimesee kahtee viikkoo ollu nukkunu yössä kuin 4 tuntia korkeintaa..se oli tosi rankkaa aikaa henkisesti ja en ollu varmaa lainkaa kartalla sen hetkisistä tapahtumista koska elin "autopilotilla". Kai se oli tapa päästä asioista yli ja eteepäin. Syöminen tai paremminkin ruuan ahmiminen oli ihaninta mitä tiesin, mutta samalla jokin kolkutti päähäni "tää ei oo hyvä juttu". Eli aamut ja päivät meni syömättä, illat ahmin ja yöt valvoin. Liikunta oli aikalailla nollassa.
Silll kuiteki päätin ottaa niskasta kiinni itseäni, koska se mitä minä olen vaikuttaisi myös lapsen hyvinvointiin. Onneksi ystävälläni oli kaverina tyyppi joka osasi tehdä minulle sopivan ruokavalion ja treeniohjelman. Liikunnan lisäämisen ja ruokavalion lisäksi passitin itseni terapiaan. Sinne meneminen oli yksi parhaista päätöksistä mitä olen tehnyt. Se vain vahvisti päätöstäni pitää itsestäni huolta, jotta pystyn pitämään lapsesta taas vuorostaan huolta.
Hän käski minun myös tehdä sitä mistä pidän ja mistä saan iloa. Tein tavoitelistan itselleni. Yksi niistä oli 10kg pudottaminen tänä vuonna ja ilokseni voin kertoa, että se on saavutettu ;) vaikka kesä meni vähä niin ja näin, kun polvi revähti ja jalkojen treenaaminen väheni huomattavasti.
Tämä ei kuitenkaan pääty tähän. Haluan kasvattaa kuntoa vielä ja ylläpitää tätä hyvää oloa!  Pitkäaikainen tavoite sillä listalla on, että joskus juoksisin puolimaratonin. Sitä odotellessa ;)

Senkin opin, että nämä asiat lähtee vain omasta aloitteesta ja kukaan ei tule tekemään niitä sinun puolesta..jos haluan, että terveyteni ja oloni paranee olen siitä itse vastuussa.. www.pekkahyysalo.com sivuilla kerrotaan tästä erittäin hyvä esimerkki!! Asenne on iso tekijä ja tuolla edellä mainitulla kaverilla sitä löytyy! Aina ku sen iteki muistas vaikeina hetkinä :)

tiistai 5. marraskuuta 2013

sadepäivän iloja..

Ah näitä sadepäiviä...siivosin,pyykkäsin..jopa sohvan päälliset pesin.

Sitten iki-ihanien laskujen pariin. Voi sanoo iha rehellisesti että seuraava kuukausi elelläänki tooodella tiukilla että saapi kaikki laskut maksettua. Sit iha huviksee tuossa laskeskelin kuittipinoja ni oli hauska nähä missä kuiteissa säilyy muste ja missä ei :D  oli jopa toukokuulta kuitteja missä oli väri säilyny, vaikka ne tuolla rahapussissa onkin pyöriny.

Pojan eka viikonloppu isällään lähestyy ja se olisi jo ensi viikolla..iha jännittää miten se tulee menemään, mutta jos vaan herra jaksaa keskittyä olennaiseen niin uskon, että ihan hyvin.

Löysin yhden erittäin hyvän ja puhuttelevan kuvan tämän hetken olemuksestani. Vaikka viimeinen vuosi ollut aikamoista vuoristorataa, ilman sitä en olis tässä ja näiden ajatusten kanssa näinkin vahvana. On ollut puolison itsemurha pelot, sairaalassaolot, tunnekuohut hänen masennuksen keskellä, pojan varttuminen, joidenkin ystävien hylkäys, pelko tuleeko mies ehjänä kotiin,...mutta jotain hyvääkin: tosiystävät pysyneet rinnalla ja uusia tullut, ymmärrys kasvanut erinlaisia tilanteita ja ihmisiä kohtaan, kärsivällisyys kasvanut, itsetunto kasvanut, rakkauden osoittaminen lähimmäisiään kohtaan parantunut..lyhyesti sanottuna olen tyytyväinen nykyiseen minääni ja siihen mitä olen saavuttanut elämässä vaikka se onkin ollut mutkaista.

Tulevaisuuden tavoitteita minulla on lyhyelle aikavälille edelleen kasvattaa itseäni ja olla niiden seurassa jotka oikeasti välittävät, heiltä saa aina takaisin jotain kun heille on itse valmis uhraamaan myös itseään. Pojan kanssa arjessa oleminen on tärkeintä minulle :) jossain välissä olisi mukava kouluttautua myös..saa nähdä missä ja mille alalle, ikinä kun ei tiedä minusta :p saatan jopa yllättää itsenikin...


maanantai 4. marraskuuta 2013

kuvapostaus

Tässäpä lupaamani kuva uudesta perheenjäsenestä joka kotiutuu siis tämän kuun loppupuolella ;)

Tässä eilisen tunnelmia..oli kyllä mahtimaisemat ;)

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

usvainen päivä...

Koko päivä oli usvainen..autolla ajaessa ei meinannu nähä yhtä valotolppa väliä pidemmälle. Mutta silti mieli pysyi virkeänä. Mietin heti aamusta, että pääsen illalla kirjoittamaan ja jäsentelemään omia ajatuksia ja tekoja :)

Jotain taianomaista tuossa usvassa on ja sitä tekisi mieli vain katsoa...
Siitä inspiroituneena keittelin kahvit itselleni pojan päiväuniaikaan ja leivoin pizzapullia..namnam oli hyviä ;)

Mutta ajatukset silti pyöri koko päivän rahassa ja sen kummallisessa haihtuvuudessa...vaikka mite koittas laskee menot ja tulot ja elää yksinkertasesti jossai kohti kuukautta aina kiristää mieltä nää asiat. Jospa ne kohta tasaantus..täytyy nyt yrittää nauttia että on saanu huippuasunnon kaupungista josta joskus lähti etsimään jotain parempaa...todettu ainakin että ei se ruoho ole vihreämpää aidan toisella puolen.

Kaipaamaan sitä silti jää joitakin asioita. Tietyt rutiinit muuttuu toisenlaisiksi ja ihmiset joita näki usein vaihtuu.

Nyt parin päivän ajan olen ikävöinyt erityisesti talli ilmapiiriä ja niitä ihmisiä sen ympärillä joiden kanssa oli tekemisissä. Se oli joka päiväinen asia, joka oli helpotus ja eräänlainen terapia minulle. Harvoin löytää niin mahtavaa hevostallia ja vielä sen lisäksi ihmisiä sieltä kuin nyt. Jos jokin asia harmitti, sen purki niihin eläimiin..ne jaksoivat kuunnella. Samalla sai raitista ilmaa säällä kuin säällä. Kahviseura oli taattu jos vaan aikataulut sattu sopimaan yhteen..siinä paikassa pystyi olemaan ihan oma itsensä ja hyvällä huumorintajulla ;) vuoden verran sitä kesti ja olen todella kiitollinen heille!! Erittäin mielelläni olisin jatkanut yhteistyötä. Varmasti sielläpäin vieraillessani menen siellä käymään!! Ja niitä ihmisiä en unohda...enkä heidän apuaan,mm.muistan erittäin hyvin jatkuvat auto-ongelmani (onneksi ne on ainakin tällä hetkellä ohi) :D

 ...päivän kiteyttää mukava sauna hetki ja seuraava lause :)

"Kaikki voi muuttua hetkessä, joten pidä kiinni kaikesta mitä sinulla nyt on ja vaali sitä kaikella rakkaudella"

lauantai 2. marraskuuta 2013

noniin :)

Katsotaanpa mitä tämän kirjoittamisesta tulee :)

Tänään hyvästelin rakkaan ystäväni asemalle mutta onneksi olemme suunnittelleet jo seuraavan seikkailun, ettei vaan isompi ikävä pääse yllättämään ;)

Torstaina päättyi yksi osio elämästäni ja luovtin edellisen asunnon. Olimme poikani isän kanssa asuneet siinä perheenä puoltoista vuotta..nyt se on ohi. Siihen aikaan mahtui paljon iloja ja suruja, mutta mitään en kadu muuta kuin riitoja. Poikamme otti ensiaskeleetkin siinä kämpässä. Nyt kuitenki elämä jatkuu toisaalla kahdestaan pojan kanssa. Muutimme jo reilu 2 viikkoa sitten pois, mutta nyt kuun vaihteessa tapahtui siivous ja avainten luovutus.

Muuton ja eron myötä muitakin muutoksia tapahtuu...innostuin taas salilla käymisestä ja toivottavasti into pysyy. Meidän pikku perheeseen muuttaa myös uusi jäsen..lisäilen kuvia myöhemmin ;)

Eilen oli pitkästä aikaa aivan huippu ilta ja tuli todella tarpeeseen. Ensin kävin Kuntosalilla huhkimassa ja tein kuntotestinkin ja sain Uuden treeniohjelman. Kyllä ON taas Paikat Kipeenä. sitten kävimme rakkaan ystäväni Kanssa Viinipullon ostamassa ja vähän juustoja ja Muuta hyvää Naposteltavaa. Sitten palasimme kotiin, poika mummolaan ja aloitimme leffalla. Sitten saunaan nyt kun sellainen on;)
Olipa kiva nukahtaa hyvin ja herätä virkeänä hakemaan poika kotiin!!

Loppuilta mennytkin iha vaa löhöillessä ja vähä siivoilin ja pojan kylvetyksen jälkee nukkumaa 8) !!!!

Mutta täytyy näin lopuksi muistuttaa että ilman ystäviä en olis selvinny viimesestä vuodesta. Ne jotka ovat todellisia ystäviä kyllä tietävät sen itsekin..niitä ei montaa ole mutta laatu korvaa määrän ♥ erikoiskiitos heille!!