...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

mitähä kaikkee..

Ihanat pakkaset jatkuu :) mutt tuo se joitai ongelmia mm.nuo autoongelmat ja lenkkeily poitsun kanssa. Pulkanki ostin alkutalvesta ja se on jääny mummolaa jostai syystä. Katotaa vaa ni se on siellä vielä keväälläki -.-


Suomi on niin kaunis ♥

 Hihhi kuka istu ;)?

vapaapäivä ;D..ja vissii oottaa ruokaa. Mukavuudenhalunen todellaki!!


sitt on tää flunssa...en ymmärrä miks tää ei voi jättää jo minnuu rauhaan! Nyt on menossa yskimiskausi. Kun se alkaa ei meinaa loppua tulla. Joku troppi pitäs keksiä?!

Viikon päästä nokka taas kohti joensuuta mut millä ni se on arvoitus. Autoni on nimittäi vieläki korjaamolla -.-...

Viikon kohokohtia: yks hauskimmista hetkistä oli käydä kokoomassa ystävälleni hyllykköä :p on vaa joteki nautinto saada tehä jotai hyödyllistä ja samalla päivän hyvä työki. Niija piristää ystävää ;) toine kohokohta on ystävän pidennetty viikonloppu luonani :) saipaha  taas nauraa ja mikä parasta..kävin leffateatterissa piiiitkästä aikaa. Käytii kahtomassa peruasuomalaine leffa. Kuka tykkää kuka ei :D..nimeltää se oli ei kiitos!
Herkkuja tuli popsittua urakalla jote nyt voi olla vähä aikaa ilman taas.

Eile vaihoin järjestystä ku sain uuden sohvan mutt eihä tuosta ny vielä mitää tullu jote loppuprojekti saa siirtyy suosiolla toiselle päivälle.

Hammaslääkäri aikaki pitäs tilata kun tuo viisaudenhammas aiheuttaa päänsärkyä :,(

Tänää aion pitää nokkani täällä neljän seinän sisällä..paitsi postissa jos käyn..ja vaa oleskella :) äippä vie koiran mökille riehumaa :p

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

maanantai..

Aamu alkaa puurolla ja kahvilla :) ja viime viikon mietteillä...

Työt ovat alkaneet enemmä kuin hyvin ja nautin tehä niitä. En oo todellakaa luotu sohvaperunaks. Pelkkä ajatus ahistaa, koska sellanenki vaihe on ollu elämässäni. Söin,makasin sohvalla ja tunsin itseni todella turhaksi. Vaikka tosiasiassa olin 24/7 lapseni ÄITINÄ. siihen yhteen sanaan liittyy niin paljon. Jokaselta osa alueelta pitäs jotaki osata ja osaamisen pitäs kasvaa koko aika kun lapsikin kasvaa. En oo katunu kertaakaa aidosti sitäetten menny autoasentaja kouluu yläastee jälkee...PAITSI EILEN.julistan itseni maailman huono onnisemmaksi ihmiseksi autojen kanssa. Oma autonihan on korjaamolla vielä muutaman päivän ja veljeni autolla olen viikon ajellut. Mutta se eilinen..palasin joensuusta poikani kanssa ku oli isä-poika viikoloppu ja itsekin halusin mennä joensuussa käymään. Eka lähtötilanteessa täällä kotona auto ei lähteny käyntii koska akku oli tyhjentyny. Siinä oottelin melkee tunnin kaapeleita ja virtaa. Pääsimme siis matkaan. Takastullessa puolessa väli ihmettelin ku alko olla aika kylmä. Katoin moottorinlämpötilamittaria. NOLLA. siinä pääs kaikki maholliset nätit sanat suusta..eiku parkkii ja tarkastamaa konepellin alta tilanne. Jäähytysnesteethä ne sieltä on karkuu päässy. No matka jatkuu jonku aikaa sit lämmöt alkaa nousta liikaa. Eiku taas parkkii. Onneks sain lisää jäähytysnestettä..ne koneesee ja toivo korkeelle että pääsee kotii ehjänä.Kyllä onneksi..vaihoin autoa äitin autoon ja tavarat pakkasin sinne. Tietysti eihä se hyvä onni jatku. Ohjaustehostin alkaa pitämää ääntä just ku minä astun rattii. Ilmotan asiasta ja jatkan matkaa. Kotona aattelin jo että nyt oon neljän seinän sisällä turvassa..vielä mitä?! Tv ei toimi ollekaa jonku vikakoodin takia...täys maitopurkki leviää ilosesti lattialle. Siinä vaiheessa järki alkaa sanoo mee nukkuu ja tottelen kiltisti. 3h saan nukuttua ja kolme aikaan herään ja eipä muute enää nukutakaa. Voisin siis kuvitella että tästä päivästä tulee vähintää yhtä mielenkiintone :D mutt ei sovi valittaa..hengissä ja suhteellise terveinä ollaa jote kiitos :)

Viikolopun olin hyvien ystävien huomassa taas ;)

Ah meiä mutakakku tekeleet :,D 
Tämmösiä söpöisyyksiä siellä näky ;) oli muitaki mut ei vaa aina muista kuvata!

maanantai 13. tammikuuta 2014

juhuu!!!

Ihanaa poikani ei enää itkeny jäädessään hoitopaikkaan vaan reippaasti vaatteiden poisoton jälkeen tallusteli leikkihuoneeseen ja vilkutti heipat vielä ♥ olipa hyvä mieli lähteä töihin :)

Tein lyhennetyn päivän ja huomenna jatkan urakkaa. Autoa en saanutkaa korjaamolta vielä tänäänkää. Toivottavasti huomenna..kyllä huomaa että on tehny itsestään autoriippuvaisen. Oonki lainannu pikkuveljen autoo nyt mikä onki ollu huippuhomma ;) ihana pikku ecceri :D

Siinä kuvamateriaalia mite meiä ilta sujuu usein. Katsomme sängyltä käsin simpsoneita pari jaksoo enne iltapalaa :p koira puuttuu kuvasta mut se on lattialla tassut taivasta kohti (jotta jaksaa herätä tarpeeks aikasi riekkumaa ja minu aikataululla liia aikasi).

Iltapalaks ois karjalanpiirakoita ja jogurttia! Nam! Oon yrittäny psyykata ihteeni stressittömää mielentilaan ja mielestäni onnistunu taas pari päivää. Sitä romahusta siis ootellessa taas. Ne ku tahtoo tulla aina tasasi väliajoi niinku varmaa kaikilla?! Ainaki ku ois taas isä-poika viikoloppu tulossa. Tai saa nähä onko tulossa ku oli taas pientä riitaa. Joo riitaan tarvitaan kaks ja oman osani tein. Olis seki keskustelu voitu jättää käymättä -.-' mutt enäähä ei sille voi mitää ja suunta ylöspäi kiitos!

Sain joku aika sitt erittäi ilosia uutisia ja jermulle synty pikkuserkku ♥ paaaaljon onnea ja menestystä pikku prinssin kanssa! Lapset on maailman paras lahja ja ne pitää meiät pystyssä jos meinaa kaatua. 


Ylitin itseni ja viime lauantaina sain käytyä kuntosalilla. Onneks flunssa alkaa olla selätetty ja voi taas alkaa treenaamaa. Lenkillähä tulee käytyä joka päivä mutt pitää sitä muutaki. Nyt oiski suunnitelmissa ostaa sykemittari. Heti ku ylimäärästä rahaa irtoaa.

Viikoloppuna käväs oikein mieluisat vieraat ja pitää ens kerral kertoo enempi kuvien kera :pkohta loppuu simpsonit ja iltapala kutsuu. Sit saunan raikkaana nukkumaa..hyvää yötä :)!

perjantai 10. tammikuuta 2014

-.-

Voiko ihmise elämästä tehä yhtää hankalampaa?! Kelassaki ihmetellää mitähä tukia kannattaa hakea ja mitä voi jne iha kahen virkailijan kera!

Siihe soppaa lisätää vielä hankalia ihmisiä ja ihmisiä jotka työntää nokkansa joka asiaan. Ei voi tulla ku erittäin aromikas soppa! Arkitasollahan tuo meinaa sitä että hermot on kireellä,itkettää ja tekee mieli hautautuu maan alle tai palata ajassa taaksepäi että vois välttää kaikki tapahtumat...MUTTA  niin ei voi tehdä jote ei voi kuin tyytyä kohtaloonsa..ja popsia hyviä sipsejä kiitos ystävälle ♥ ;)

Jatkossa ajatuksen pitää kulkee nopeempaa kuin puheen ja antaa turhanpäiväisyyksien olla. Jos jotai kysyy ni pitää kyl kestää vastauski. "Mitä kuuluu?" -lausekin pitää sisällää enemmän kuin vaa vastausta "hyvää" odotellessa..koska vain sitä se erittäin harvoin on.

Jatkossa loppu myös minu alotteellisuus joissaki asioissa mistä ei näköjää seuraa ku hampaide kiristelyä ja riitoja...

torstai 9. tammikuuta 2014

muistutuksia!

"Osaanhan olla rento äiti ja stressitön ihminen?"..no ainaki enne osasin. Nyt tää syksy on kyl näyttäny joltai aivan muulta. Jospa kevät ois toista. Tää päivä on ainaki menny tosi hyvi ^^ sain nukuttua kivasti! ( kiitos melatoniinin) ja aamulenkin jälkee suuntasimme muksun kans ystävän ja häne lapsensa luo kahveelle..ihanaa 8)

Iltapäivälenkki suju todella mutkattomasti. Alkaa koiranpennun käytös hihnassa olla hyväää! Ruokailuki suju ilma hermoromahuksia ja siivous. Ah
.menispä loppupäiväki yhtä mutkattomasti. Poitsu ei tänää nuku päikkäreitä että jaksaa nukkua yönsä hyvi ku joutuu aamulla herään taas aikasin hoitopaikkaan. Eli siis työpäivä kutsuu.

Viikonloppuki lähestyy. Kaverin koiransa kanssa ois tarkoitus tulla yöksi 8) heitä ootellessa:p ja sitä koiran tassujen vilinää :D

Lauantaina ois tarkotus jatkaa taas kuntosalilla käymistä säännöllisesti. Aina noi flunssat sotkee miun kunnon kohotus suunnitelmat -.- sykemittarin hankinta ois suunnitelmissa! Sais tietää paljonko nuilla lenkeilläki kuluttaa. Muutama kymmenen kilometriä kun viikossaki aina tulee :D ja töissä rappuja ravailen.

..jaahas poitsu nukahti kuiteki sylii x)

Eilen maistoin ekaa kertaa ystävän luona tiramisua! Joskus teen vielä itsekin. Oi se onnekas joka saa maistaa ;)

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

sinne meni..

...että hujahti puoltoista viikkoo ystävän kans! Elämä lisäänty muutamalla päivällä naurun määrästä johtuen :D

Yks hyvä esimerkki oli käyä ystävän luona porakoneen kans. Oltii iha vaa katsojajoukoissa mutt pääesiintyjä oli kyl huippu! Kaks ikea hyllyä oli tarkoituksena saada seinää ja sinnehä ne meni hermoja kiristämällä (siihen olin hyvinki osalline) kaikelle saatii hyvät ja uskottavat selitykset! Kaikelle mitkä ei siis menny iha kirjan mukaan ;) toivottavasti tavarat pysyy seinällä xD tais mennä parisen tuntia koko urakassa..kahvitauot luettuna mukaan!

Tiiättehän varoituskolmiot hiihtäjistä?! Ne on liikkeellä tänä vuonna harvemmi mut sitäki äkäsemmin! Saattavat hyppiä tielle iha yhtäkkiä :O

Viikon avainsanoja tosissaa oli: hiihtäjä, pilkkihaalarit,herkkuja,lenkille,aamukahvit ja epäsosiaalisuus..

Välillä ollaan iha rehellisesti sitä mieltä että meitä ei pitäs yhessä päästää liikenteeseen ollenkaan mutt eihä me ny itellemme mitää voia ja itehä me itemme naurunalaseks teemme välillä ja hyvällä omallatunnolla höpsöttelemme :)


Käytii me töissäki yhessä! Saatii työt tehtyä puolessa siitä ajasta mitä oltii varattu. Sit saatiinki masut täytee kiitos isin ;)

Yks päivä ajeltii heinäveelle mummoa moikkaamaa (sen sijaa että oltas mökille yöks menty) päivän hyvä työ oli suoritettu :)

Yhessä vaiheessa viikkoa oli saavutus että pääsimme kauppaan. Sen verran heikko olo oli..ja iha flunssan takia ;D

Koiran koulutusta saatii koko viiko eestä tehä! Rutiinit rikkoontu jonku verra. Mut jospa se taas ens viikol tasaantus..




torstai 2. tammikuuta 2014

päivät hujahtaa ja samalla matelee..

On se kumma ku välillä ne päivät matelee ja välillä ne menee liia nopeesti! Oon ollu täs jo reilu viiko kipeenä ja toissäpäivänä nous kuume liianki korkeeks vaikka olin jo lääkettäki ottanu. Toisesta käestä meni tunto ja huippaili. Kävin sit iha varuilta päivystyksessä. Mutt eihä tuolta mitää löytyny. itkun iha päästin vastaanottotiskillä ku voimat meinas loppua matkalla sinne. Huh..onneks siitäki selvittii..

Yks parhaimmista ystävistäni tuli viikko sitte. Onneks naurua on riittäny vaikka tauti ollu koko porukalla. Poitsulla kestäny vähite aikaa. Eile oliki eka hoitopäivä perhepäivähoitajalla ja oli menny hyvin vaikka aamulla itku pääsiki. Aamulla ei ollu syöny mut päiväsellä oli ruokaki jo maistunu. Tänää oli sit toine aamu ja samalla kaavalla. Tänää siel oli muutki lapset. Eile he oli ollu viel toipumassa flunssasta jote saivat hoitajan kans keskenää olla :)

Koiran kans ollaa edistytty ja alkaa kunnioitusta löytymää! Ulkoilujaki suoritetaa irti ja saapi viereisessä metikössä päästellä. Ruokakupille ei mennä enneku lupa on. Osaa mennä maahan, istua ja tulla hyvi luokse. Sisälle tullaa ihmise perässä..ei eellä :) oikein lutune tapaus x)

Eile näin kilometrien päässä olevia ystäviä ♥ ihanaa ..näillä jaksaa taas pitkälle. Vaikka ikävä onki edelliselle paikkakunnalle nii parempi ny olla täällä että poika vähä kasvaa ja rahalline tilanne muuttuu. sit voi harkita muuttamista muualle jos tahtoo :)

Autoki on toiminu! Merkki ennakkoluuloista huolimatta :D ~sitä päivää ootellesaa~

Hiukset värjättii viime viikolla. Nyt ne sai vähä punertavan säväyksen. Tykkään ;) kiitos vaa värjääjälle!! Ihaba kuva :,D

Uus vuos ja jouluntienooki meni kyl iha vaa niistellessä nenää ja lepäillessä. Pojan isä-viikoloppu siirty tälle viikolopulle. Saas nähä mitä keksitää vai nukummeko koko viikolopu :,D