...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

torstai 2. tammikuuta 2014

päivät hujahtaa ja samalla matelee..

On se kumma ku välillä ne päivät matelee ja välillä ne menee liia nopeesti! Oon ollu täs jo reilu viiko kipeenä ja toissäpäivänä nous kuume liianki korkeeks vaikka olin jo lääkettäki ottanu. Toisesta käestä meni tunto ja huippaili. Kävin sit iha varuilta päivystyksessä. Mutt eihä tuolta mitää löytyny. itkun iha päästin vastaanottotiskillä ku voimat meinas loppua matkalla sinne. Huh..onneks siitäki selvittii..

Yks parhaimmista ystävistäni tuli viikko sitte. Onneks naurua on riittäny vaikka tauti ollu koko porukalla. Poitsulla kestäny vähite aikaa. Eile oliki eka hoitopäivä perhepäivähoitajalla ja oli menny hyvin vaikka aamulla itku pääsiki. Aamulla ei ollu syöny mut päiväsellä oli ruokaki jo maistunu. Tänää oli sit toine aamu ja samalla kaavalla. Tänää siel oli muutki lapset. Eile he oli ollu viel toipumassa flunssasta jote saivat hoitajan kans keskenää olla :)

Koiran kans ollaa edistytty ja alkaa kunnioitusta löytymää! Ulkoilujaki suoritetaa irti ja saapi viereisessä metikössä päästellä. Ruokakupille ei mennä enneku lupa on. Osaa mennä maahan, istua ja tulla hyvi luokse. Sisälle tullaa ihmise perässä..ei eellä :) oikein lutune tapaus x)

Eile näin kilometrien päässä olevia ystäviä ♥ ihanaa ..näillä jaksaa taas pitkälle. Vaikka ikävä onki edelliselle paikkakunnalle nii parempi ny olla täällä että poika vähä kasvaa ja rahalline tilanne muuttuu. sit voi harkita muuttamista muualle jos tahtoo :)

Autoki on toiminu! Merkki ennakkoluuloista huolimatta :D ~sitä päivää ootellesaa~

Hiukset värjättii viime viikolla. Nyt ne sai vähä punertavan säväyksen. Tykkään ;) kiitos vaa värjääjälle!! Ihaba kuva :,D

Uus vuos ja jouluntienooki meni kyl iha vaa niistellessä nenää ja lepäillessä. Pojan isä-viikoloppu siirty tälle viikolopulle. Saas nähä mitä keksitää vai nukummeko koko viikolopu :,D 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti