...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

torstai 9. tammikuuta 2014

muistutuksia!

"Osaanhan olla rento äiti ja stressitön ihminen?"..no ainaki enne osasin. Nyt tää syksy on kyl näyttäny joltai aivan muulta. Jospa kevät ois toista. Tää päivä on ainaki menny tosi hyvi ^^ sain nukuttua kivasti! ( kiitos melatoniinin) ja aamulenkin jälkee suuntasimme muksun kans ystävän ja häne lapsensa luo kahveelle..ihanaa 8)

Iltapäivälenkki suju todella mutkattomasti. Alkaa koiranpennun käytös hihnassa olla hyväää! Ruokailuki suju ilma hermoromahuksia ja siivous. Ah
.menispä loppupäiväki yhtä mutkattomasti. Poitsu ei tänää nuku päikkäreitä että jaksaa nukkua yönsä hyvi ku joutuu aamulla herään taas aikasin hoitopaikkaan. Eli siis työpäivä kutsuu.

Viikonloppuki lähestyy. Kaverin koiransa kanssa ois tarkoitus tulla yöksi 8) heitä ootellessa:p ja sitä koiran tassujen vilinää :D

Lauantaina ois tarkotus jatkaa taas kuntosalilla käymistä säännöllisesti. Aina noi flunssat sotkee miun kunnon kohotus suunnitelmat -.- sykemittarin hankinta ois suunnitelmissa! Sais tietää paljonko nuilla lenkeilläki kuluttaa. Muutama kymmenen kilometriä kun viikossaki aina tulee :D ja töissä rappuja ravailen.

..jaahas poitsu nukahti kuiteki sylii x)

Eilen maistoin ekaa kertaa ystävän luona tiramisua! Joskus teen vielä itsekin. Oi se onnekas joka saa maistaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti