...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

sinne meni..

...että hujahti puoltoista viikkoo ystävän kans! Elämä lisäänty muutamalla päivällä naurun määrästä johtuen :D

Yks hyvä esimerkki oli käyä ystävän luona porakoneen kans. Oltii iha vaa katsojajoukoissa mutt pääesiintyjä oli kyl huippu! Kaks ikea hyllyä oli tarkoituksena saada seinää ja sinnehä ne meni hermoja kiristämällä (siihen olin hyvinki osalline) kaikelle saatii hyvät ja uskottavat selitykset! Kaikelle mitkä ei siis menny iha kirjan mukaan ;) toivottavasti tavarat pysyy seinällä xD tais mennä parisen tuntia koko urakassa..kahvitauot luettuna mukaan!

Tiiättehän varoituskolmiot hiihtäjistä?! Ne on liikkeellä tänä vuonna harvemmi mut sitäki äkäsemmin! Saattavat hyppiä tielle iha yhtäkkiä :O

Viikon avainsanoja tosissaa oli: hiihtäjä, pilkkihaalarit,herkkuja,lenkille,aamukahvit ja epäsosiaalisuus..

Välillä ollaan iha rehellisesti sitä mieltä että meitä ei pitäs yhessä päästää liikenteeseen ollenkaan mutt eihä me ny itellemme mitää voia ja itehä me itemme naurunalaseks teemme välillä ja hyvällä omallatunnolla höpsöttelemme :)


Käytii me töissäki yhessä! Saatii työt tehtyä puolessa siitä ajasta mitä oltii varattu. Sit saatiinki masut täytee kiitos isin ;)

Yks päivä ajeltii heinäveelle mummoa moikkaamaa (sen sijaa että oltas mökille yöks menty) päivän hyvä työ oli suoritettu :)

Yhessä vaiheessa viikkoa oli saavutus että pääsimme kauppaan. Sen verran heikko olo oli..ja iha flunssan takia ;D

Koiran koulutusta saatii koko viiko eestä tehä! Rutiinit rikkoontu jonku verra. Mut jospa se taas ens viikol tasaantus..




3 kommenttia: