...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

maanantai 13. tammikuuta 2014

juhuu!!!

Ihanaa poikani ei enää itkeny jäädessään hoitopaikkaan vaan reippaasti vaatteiden poisoton jälkeen tallusteli leikkihuoneeseen ja vilkutti heipat vielä ♥ olipa hyvä mieli lähteä töihin :)

Tein lyhennetyn päivän ja huomenna jatkan urakkaa. Autoa en saanutkaa korjaamolta vielä tänäänkää. Toivottavasti huomenna..kyllä huomaa että on tehny itsestään autoriippuvaisen. Oonki lainannu pikkuveljen autoo nyt mikä onki ollu huippuhomma ;) ihana pikku ecceri :D

Siinä kuvamateriaalia mite meiä ilta sujuu usein. Katsomme sängyltä käsin simpsoneita pari jaksoo enne iltapalaa :p koira puuttuu kuvasta mut se on lattialla tassut taivasta kohti (jotta jaksaa herätä tarpeeks aikasi riekkumaa ja minu aikataululla liia aikasi).

Iltapalaks ois karjalanpiirakoita ja jogurttia! Nam! Oon yrittäny psyykata ihteeni stressittömää mielentilaan ja mielestäni onnistunu taas pari päivää. Sitä romahusta siis ootellessa taas. Ne ku tahtoo tulla aina tasasi väliajoi niinku varmaa kaikilla?! Ainaki ku ois taas isä-poika viikoloppu tulossa. Tai saa nähä onko tulossa ku oli taas pientä riitaa. Joo riitaan tarvitaan kaks ja oman osani tein. Olis seki keskustelu voitu jättää käymättä -.-' mutt enäähä ei sille voi mitää ja suunta ylöspäi kiitos!

Sain joku aika sitt erittäi ilosia uutisia ja jermulle synty pikkuserkku ♥ paaaaljon onnea ja menestystä pikku prinssin kanssa! Lapset on maailman paras lahja ja ne pitää meiät pystyssä jos meinaa kaatua. 


Ylitin itseni ja viime lauantaina sain käytyä kuntosalilla. Onneks flunssa alkaa olla selätetty ja voi taas alkaa treenaamaa. Lenkillähä tulee käytyä joka päivä mutt pitää sitä muutaki. Nyt oiski suunnitelmissa ostaa sykemittari. Heti ku ylimäärästä rahaa irtoaa.

Viikoloppuna käväs oikein mieluisat vieraat ja pitää ens kerral kertoo enempi kuvien kera :pkohta loppuu simpsonit ja iltapala kutsuu. Sit saunan raikkaana nukkumaa..hyvää yötä :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti