...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

tiistai 18. helmikuuta 2014

ikuisuus projekteja osa 1.

Niitä tuntuu oleva enemmä ku tarpeeks. Yks merkittävimmäksi muodostuneista on tää kropan kuntoon saaminen pojan syntymän jälkee. Ja joo pitää paikkansa että mikään tavote ei oo hyvä ja aina niitä tulee lisää tai ne muuttuu matkan varrella.
Kaikki raskauskilothan, tai no paria lukuunottamatta, lähti kuukauden päästä synnytyksestä. Mutta..kuten kaikki, niin tämäkin hyvä loppui aikanaan. Kiitän ja syytän ihan täysin pillereitä. Omilla syömisillänihän EI OLLUT mitään vaikutusta. Okeiokei..oliha niillä. Liikuin kuitenkin paljon. Yritin pikkuhiljaa erottautua herkuista ja jättikokoisista ruoka-annoksista. Kiloja kuitenkin tuli vain lisää! Kun jätin pillerit pois kilojen lisääntyminen loppusiihen! HAA! Pari lähti kuukauden sisällä pois.

Sitten jatkuvien selkävaivojen ja oman laiskuiteni vuoksi loput kilot eivät lähteneet..ainakaan vähään aikaan. Vuosi sitten kuitenki ystäväni innoituksella päätin että nyt riitti. Elämä oli muutenki siinä pisteessä että kaipasin uutta sisältöä jotta en romahtaisi.
Ensimmäiseksi sitten tavoite..check!
Sitten yhteyttä "pt:hen"..check! Ja matka saattoi alkaa. Eka jakso ilman herkkuja (herkkupäibän sai pitää vasta kun tuloksia tuli) oli suorastaan kamalaa! Suklaa kummitteli unissa ja kahvi ilman mitää sivutuotteita maistu puulle. Itseä piti muistuttaa miksi aloinkaan siihen. Kuukauden kohalla alkoi helpottaa. Ei enää tehny tuskaa katsoa vierestä kun joku mässytti. Kun sitten herkkupäivä koitti..mitä tein..söin YHDEN suklaapatukan eikä tehnyt mitään enää mieli :D kyllä ihmeteltiin ystäväni kanssa missä vika?! Tätähä me ootettii ja nyt ei maistu. No sehä se oli ollut tarkoituskin. Saada oma keho hyväksymään terveellisempi tapa syödä ja "herkutella".
Tuloksia siis tuli ja kunto koheni. Mutta ei ihan toivotulla tavalla kun olin vähä väliä kipeänä. No se nyt on iha normaalia minulle..
Salikortinki hommasin joensuun punttipojille..sinne suosittelen menemään jos haluaa motivoitua ;) näin naisen näkökulmasta ^^ todella edullinen ja saa tehtyä kaikki liikkeet mitä tarvitseekin.

..kelataas hieman eteepäi..

Nyt ollaa siis painotavotteessa mut kaukana vielä kuntotavotteesta. Joskus oli tavotteena puolimaratoni. Taitaa kuitenki jäädä haaveeksi ja tavoite vaihtua johonki toiseen. Nytkin minulla on kortti lady linelle. Ihan mukava paikka infrapunasaunoineen jne..jos kuitenki iha rehellisiä ollaa ni tykkäsin enempi punttipojista :D hinta kohtas laadun paljon paremmin!

Eli projekti jatkuu vaikka sairastelut ja nyt tää kylkivamma  pidentää sitä mutta ilosesti ja rennosti eteepäi :) nyt oon antanu itelleni luvan herkutellaki ja ruokavalion kans ei oo nii tiukkaa. Pääasia ett ite voi hyvin. Saan kuitenki liikunnasta nii hyvän olon etten sitä enää pois elämästäni jättäis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti