...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

tiistai 11. helmikuuta 2014

nyt jos ei uni tuu..

Ihanasti heräsin tänää jo puol kuus! Iha ilma herätyskelloo ja nii virkeenä :D aamulla sain syyä aamupalan ja juua kahvin iha rauhassa.ja vielä pisimmän kaavan mukaan! Poitsun herättyä laitoin hälle aamupalan nenän eteen ja itse aloin moppaamaan lattioita ja vessaa pesemään. Olipa ihanan raikasta!! Ja edelleen on! Samalla pyykitkin viikkaantuivat ja reissulamat löysivät paikkansa.
Kymmenen aikaan aloin jo pyörittelemään peukaloita. Onneksi kaveri laitto viestiä että läheräänkö lasten kanssa mäkkäriin.

Traditioon kuuluu se että kolme lasta istuu takapenkillä ja syövät siellä ranskalaisiaan kiltisti ja me aikuiset juomme kahvia etupenkillä :D näin vältymme suuryleisöltä itkupotkuraivarin iskiessä, minkä tapahtuminen olisi lähes 100% varmaa ja kukaan ei pääse juoksemaan karkuun. Sen jälkeen veimme yhden mukulan tarhaan ja loppuporukan kanssa menimme meille oleskelemaan.
Parkkipaikalla naapurin ukkeli kysy että saako ottaa koiran lenkille mukaan kun hänellä on jirveä koirakuume.."tottakai!!!!!" Ja näin koirakin sai lenkityksen :D Ompa kiltti naapuri!

Poitsu päiväunille! Eli jäljelle jäi yksi hulivili ;) olipa rauhallista hetken aikaa! No mutta kaikkihan loppuu aikanaan..korvatulpat on tarpeelliset kaikille äideille ^^ paras keksintö!
Niinku nyt ..-.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti