...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

jännät paikat..

Hihiii olen ihan intopiukeena kauhusta :D huomenna olisi soveltuvuuskokeet lähihoitaja puolelle. Suurimmat jännityksen aiheet on matemaattinen osuus sekä se ihmismassa. Tuntemattomia ihmisiä ympärillä ja eri paikkoihin pitää suunnistaa ja puhua itsensä puolesta jotta muut saisivat mahdollisimman hyvän kuvan sinusta. Kuulostaa tälle mielentilalle melkein mahdottomalta ja ajatus jänistämisestä on enemmän kuin päällimmäisenä mielessä.  Kuitenkin asioilla on tapana järjestyä (uskon täysin niin), niin oletettavasti selviän hengissä huomisesta ja voin hengähtää loppuiltana kunha työtki oon saanu tehtyä.

On tässä onneks muutaki tehty ja mietitty..
Työtehtävänä oli tiistaina siistiä pihoja..mmukavaahan se oli. Seuraavana päivänä ainakin tiesi tehneensä taas töitä xD kirosi samassa ajatuksessa kaikki maailma lehdet ja haravat mutta onneksi se ajatus kesti vain hetken ja hyödyt oli suuremmat. 

Tällaisen hökötyksenkin sain viriteltyä ::p älkää kysykö miten se on kiinni. Pää asia että se helpottaa jollain tavalla arkeani. Kiitos ikea tästä keksinnöstä :)!

Huomenna siis..jänskätään enempi ja vähempi :p ...unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti