...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

tiistai 13. toukokuuta 2014

kireyttä ilmassa. .

Kireyttä kireyttä kireyttä...aina tasasin väliajoin milloin mistäki syystä. Jännittää ihan hirveästi miten koulun käy. Soveltuvuuskokeet meni yllättävän hyvin ja yllätin itseni sosiaalisuudessa. Ajattelin etten osaisi ollenkaan olla uusien ihmisten kanssa. Toisin kävi..onneksi :D sain suuni auki tarvittaessa..hyvä minä!

Muissa asioissa edelleen jaksan ihmetellä miks asioista pitää tehä kauhee vaikeita ja aatella aina omaa napaansa eikä joustaa yhtään. Onha se itessäki aina jotai vikaa..Valitettavasti:/  ois vaa hyvä jos asiat sujusivat jouhevasti mutta miks ne nii menis. Jotai stressiä tässä pitää olla ettei jämähä.

Viikoloppuna käytiin serkun ja häne tyttöystävänsä luona tupareissa. Lahjaksi veimme kynttilähäkkyrän. Ihana oli nähdä heitä! Siinä ihmiset joita näkee aivan liian harvoin :/ serkun kanssa ollaan oltu pienestä asti kuin paita ja peppu (aina välillä) ja eihä tuo yhteys oo kadonnu mihkää, onneksi. Hän voi olla erimieltä :D katsottii siellä jäkispelit, syötii hyvin grilliherkkuja ja maistelin boolia :p namnam, kiitokset!

Viikko alko sateisissa merkeissä ja ilmeisesti on sitä koko viikon :/

No..sitä piristämässä on tänää tekasema pätkisjuustokakku :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti