...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

tähän päivään..

Yks parhaimmista tavoista alottaa aamu on käyä ulkoilmassa koirulin kanssa, sit palata takasi peiton alle aamiaisen ja kahvin kera kahtomaa jotai hyvää sarjaa. Tänää oli vuorossa "klikkaa mua". Tuo sarja kuvaa hyvi suomalaisuutta ilma mitää ylimäärästä draamaa, erittäin riisuttua arkea!
No mahtuuha näihi päivii
Mun murune sai näyttelytulijaisiksi kennel yskän jjonka tutkimista enne piti rauhottaa. Luultiin eka joksikin vierasesineeksi kurkussa kun kakominen ei meinannu loppua :/ kahden viikon antibioottikuurilla. Alkaa onneksi jo helpottamaan eikä olekaan nyt kakonut enää.

aiitä inon todella pitkä aika kun viimeksi leffan olen vuokrannut. Varmaan silloin kun asuin vielä edellisellä paikkakunnalla. Enpä sitten ollut älynnyt hankkia nykyisee  asuntoon dvd-soitinta. Onneksi sitte saatii kaverilta lainaan ja leffat kahottua! Ens kerraksi se laite on hankittava :D
Noh..tää on seuraus ku lähtee poitsun kans vappuaattona tokmannille jossa nuo pallot suorastaa hyppi sylii..eihä siinä auttanu ku ostaa yksi. Vieläkin melkein viikon jälkeen jaksaa leikkiä sillä..hyvä ostos siis!

Tänää tavotteena vähä siivoilla vaatekaappeja ja päivittää sisältö. Käydä lenkkeilemässä jaillalla lämmittää saunaa :) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti