...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

lauantai 17. toukokuuta 2014

viikoloppu..

Tää viikoloppu meni kirjaimellisesti neljän seinän sisällä. Yhtä lähiruokakauppa reissua ja lenkkejä koiran ja poitsun kanssa. Aikaseks en kuitenkaan saanu mitää mitä olin suunnitellu :D iso syy siihe on kova pään/hampaansärky tai siis hampaattoman paikan särky. Tänää olis pakko käydä vahvempia lääkkeitä. Edellinen viisauden hampaan poisto meni niin kivuttomasti ja helposti ettei ois uskonukkaa. Sillo tosin kipu poskessa johon tuo hammas oli tehny "reiän" oli niin kova että mikä muu kipu ois tuntunu paremmalta.
Jospa se tästä..

Eile tuli yökylään kaverin koira
Oli kkieltämättä hassua käydä lenkittämässä kahta koiraa ja vielä poitsu pyöri jaloissa. Lenkit menny kuitenkin paremmi ku hyvi :D tara on niin sulone ja iha eri luontone ku mosse. Herkempi ja ihmisläheisempi. Tara tulee häntä heiluen ja innokkaasti luokse pelkästä katseesta. Mosse taas oleskelee ylhäisessä yksinäisyydessä aina välillä :D mutta sitähä mä halusinki koiralta että se osaa olla omissa oloissaa ♡ vaikka kyllä sellane pieni sylikoira lisäksi houkuttelis mutta sitte joskus :) 
pääsin pitkästä aikaa työsaralla maalaamaan :) oli kivaa!!

Kesä alkaa lähestyä KOVAA vauhtia. Lämpimät kelit lisääntyy päivä päivältä. Eli partsituolit ois nnyt aika must have juttu ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti