...

...
nauti elämän pienistä hetkistä...

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

päivät vähenee..

Ja muutto lähestyy. Enää ois 10 päivää. Sit pitäs olla kamat kasassa ja siirrettynä toiselle paikkakunnalle.

Poitsun kanssa ollaa edistytty pottailemaa pyydettäessä ja nyt pottaan tuleeki joka kerta jotai. Aikaa saattaa mennä useempi kymmenen minuuttiaki, mutta kuitenkin :D
Saa nähä muuttuuko muuton myötä miten paljon rutiineista.

Osan tavaroista olen saanut jo läpikäytyä, että ne olisi jo valmiina pakkauksiin. Ensi viikolla
Omana tavoitteena on pestä ikkunat ja käydä keittiön kaapistot läpi :)

Hyvä olohan näkyy yleensä ulospäin myös tekoina. No olenkin  tällä viikolla onnistunut siivousten ja järjestelyjen lisäksi vähä leipomaan. Ensin tein pyörösiä ja sitten valkosuklaalimemansikka hyydykekakkua nam.. :p

Maanantai: se ois taas viikon alku. Taas ois pari kaapistoa käyty läpi. Hirmunen henkistäytyminen pitäs alottaa että nuo ikkunat sais pestyä. Jotenki se alottamine on aina vaikeinta. Noh tää päivä meni kyllä iha kotona "laiskotellessa". Moppasin lattiat ja vaihoin sängyn ja sohvan paikkaa. Etukäteen se tuntu paremmalta ratkasulta, miltä se nyt jälkikätee NÄYTTÄÄ..eli ei ois kannattanu mut tulipaha tehtyä :D
Ihanaa poitsu osaa polkypyöräillä ♡ nyt voimme taas lenkkeillä :) on nuo lenkit vähä jääny välii kun koira on paossa porukoilla tätä kuumuutta täällä kämpäss.. joka ei usko voi tulla kokeilemaan!
Kakutki on syöty..mitähä hyvää keksis seuraavaks!? Vai pitäskö ihtesä kurissa enne muuttoa..jääny tuo treenaaminenki iha minimii kun ei jaksa kuntoilla tässä kuumuudessa :D iha riittää nää kotityöt, pojan perässä juokseminen ja normityöt kiitos Nam!
Mutt nyt meen laittaa tota mukulaa unimaaha ..

Tiistai: aamu alko oikein rattosasti ja kiireettömästi. Heräsin ekan kerran kuudelta, vaikka vasta kasilta ois tarvinnu. Sellane on minusta mukavempaa, että herää aikasemmin ku kello soi. Tulee paljo stressittömämpi olo. En osaa miettiä montako tuntia nyt jäi nukkumatta tai voisi vielä nukkua.
Aamupala naamariin ja poitsu viemään mummolaan hoitoon ja itse töihin. Työpäivää oottaa yleensä innolla, koska se poikkeaa kotiarjesta ja saa "omaa aikaa". Hommat saatua päätökseen siirryin alasta toiseen ja nyt on taas yhdellä neidillä pidemmät ripset ;)
ihme minulle mutta tänään en tehnyt ruokaa..napostelin kyllä kaikkea muuta, mutta ruokaa en tehnyt. Minulle todella harvinaista..
No ihania vieraitakin kerkesi poikkeamaa iha iltaa myöten :) ilo nähdä myös miten poitsu on alkanut sosialisoitumaan paljon enemmän ja ei tarvitse itse mennä perästä hänen pyynnöstä ;D vuorokauden sisällä on kaikki tarpeet osuneet pottaankin, JIBII!!!
Kävin vähän shoppailemassa ja löytyi muovisia laatikoita joihi  aattelin tunkea vähemmän tarpeellisen mutta joskus tarvittavan. Sitte löyty kauan etsitty kalenterikin ;)
Sähkösopimuskin uuteen kämppään on tehty joten nyt ois kirjaimellisesti enää vain muutto. Tavaroitten pakkaamistaha ei nyt laskettu mut kaikki ajallaa :D
Nyt loppuillan nautin lonkeroni ja sinkkuelämää sarjan uusintoja!!

Keskiviikko: taas herätty kukonlaulun aikaan ilman kiireitä. Päiväunetki sai nukuttua, nyt alotin sitte virallisemman muuttosiivouksen. Sain viemärit putsattua..vesiki virtaa paremmin kehkeh..:D
Pari kaappia on pistetty pakettiin ja päivän iloksi mokkapaloja tehty. Kahviseuraaki löyty ;)
Vielä aattelin yhe ikkunan ja yhe kaapin ottaa. Loppuillan olen vaakatasossa koska huomenna saa taas töissä juosta. Perjantaina suunta taas kohti toista kaupunkia ja poitsu pitkästä aikaa toiseen mummolaansa. :)

Toivotaan siis aurinkoa loppuviikolle :P

tiistai 1. heinäkuuta 2014

esimerkin voima

Kyllä se vaan niin on että minä äitinä jos yritän opettaa pojalle on se monin kerroin vaikeampaa ja työläämpää. Sitten, kun miespuolinen jotain näyttää ei mene kauaa että poitsu osaa sen tai edes sinnepäin. Toisaalta turhauttaa mutta hyvähän se vaan on kun oppii jostai  :p
Nii ne huonotki tavat oppiintuu :D

Kuukauden päästä poitsu vaihtaa hoitopaikkaa, saa nähdä miten sopeutuu ja vaikeutuuko tai hidastuuko oppiminen. Ja minä aloitan koulun 8) hihii..

Kaikki asiat muuttoa varten alkais olla kunnossa. Enää ois siivoukseen asennoiduttava ja tavarat sitten ajallaan laitettava kasaan.
Tänään tein metwurstipiirakkaa ja nyt tekisi mieli tehdä jotain makeampaa vaan en tiedä mitä...

Asiat pomppii nyt vähän miten sattuu :D

Koirulin kanssa ollaan siis päästy sisäsiisteys pisteeseen! Tuo kotona yksin oleminen aiheuttaa nyt eniten harmia. Se tuhois varmaan kaikki tavarat jos ois "täyden" päivän poissa :/ ja kyllä sillä olisi riittävästi tekemistä ja ulkoiluakin on, joten tää on nyt jotain protesti ikää...muuten on mennyt kaikki tosi hyvin.

Kyllä se tästä :)

lauantai 21. kesäkuuta 2014

tättärätää

Jeb..ja taas vaihtuu uus sivu elämäni pienissä luvuissa, joita tuntuu olevan tässä tarinassa mutta mikäs tässä lillua mukana :) varsinkin jos ne luvun vaihokset on mukavia ja nehä ON jos suhtautuu oikealla tavalla!

Elikkäs olen päättänyt kahden opiskelupaikan väliltä pintakäsittely puolen ja se alkais 27.8..jännittävää :p ala on kyllä se mistä tykkään enkä usko että sormikaan jää suuhun joka tilanteessa. Ainut asia minkä näen negatiivisena on muutto. Ei tulevassa paikkakunnassa mitää vikaa vaa että taas kamat kasaan ja järjestelemään uudessa paikassa. Kävin alkuviikosta siis jo vuokrasopparin kirjottamassa vaikka vasta sunnuntaina päätin asiasta. Onneksi se asia järjesty nopeesti,  saapi muita asioita järjestellä sillä väli!

Poitsu oli viikon poissa kotoo ja kyllä jossai asioissa huomaa takapakkia edistyksessä :O tai lähinnä oma-alotteellisuudessa ja itkuherkkyydessä huomaa. Pieniki asia saa aikaa itkupotkuraivarin välillä -.-..noh se on uhmaa ja ei auta ku iteki kasvaa vieressä.

Tää vkl vietellää iha rauhallisissa oloissa kotosalla omalla porukalla ♡ jaksaa taas ens viikolla juoskennella asioilla ja muualla :D

maanantai 2. kesäkuuta 2014

happy

Ihanaaaaa 8)

Oon päässy YHDESSÄ VIIKOSSA siihen pisteeseen, että saatan pojan (yleensä useammin kuin kerran) huoneeseensa ja sanon että "omaan sänkyyn nukkumaan, hyvää yötä". Eli pidän rituaalin  aika yksinkertaisena. Hän menee loppujen lopuksi omaan sänkyynsä ja nukahtaa itse peiteltyään itsensä ♥♥ tähän mennessä olen parhaimmillaan toista tuntia vieressä valvonut ja höpötellyt tai lukenut tai joskus vahingossa jopa itsekin nukahtanut. Ei enää! Nyt voin olkkarissa tehä omia juttujani :)

Nyt kun kesä on alkanut niin pitihän sitä grilli saada! Koskaan ei ole omaa tullut hankittua. Nyt porukoilla sattu olemaa ylimääräsenä ja namnam oli lopputulos :p

Tänään kävin vielä toisella koululla haastattelussa ja ens viikolla pitäs sit päätöksiä tehä. Plussat ja miinukset raa asti paperille. Haastattelu meni siis paremmin kuin hyvin, mutta mitää ei pidä pitää itsestäänselvyytenä.

Noh asia kerrallaa ja huomenna ois vietävä poitsu uutee hoitopaikkaan aamusta ja itse mentävä töihi :)
Unia siis..

lauantai 17. toukokuuta 2014

viikoloppu..

Tää viikoloppu meni kirjaimellisesti neljän seinän sisällä. Yhtä lähiruokakauppa reissua ja lenkkejä koiran ja poitsun kanssa. Aikaseks en kuitenkaan saanu mitää mitä olin suunnitellu :D iso syy siihe on kova pään/hampaansärky tai siis hampaattoman paikan särky. Tänää olis pakko käydä vahvempia lääkkeitä. Edellinen viisauden hampaan poisto meni niin kivuttomasti ja helposti ettei ois uskonukkaa. Sillo tosin kipu poskessa johon tuo hammas oli tehny "reiän" oli niin kova että mikä muu kipu ois tuntunu paremmalta.
Jospa se tästä..

Eile tuli yökylään kaverin koira
Oli kkieltämättä hassua käydä lenkittämässä kahta koiraa ja vielä poitsu pyöri jaloissa. Lenkit menny kuitenkin paremmi ku hyvi :D tara on niin sulone ja iha eri luontone ku mosse. Herkempi ja ihmisläheisempi. Tara tulee häntä heiluen ja innokkaasti luokse pelkästä katseesta. Mosse taas oleskelee ylhäisessä yksinäisyydessä aina välillä :D mutta sitähä mä halusinki koiralta että se osaa olla omissa oloissaa ♡ vaikka kyllä sellane pieni sylikoira lisäksi houkuttelis mutta sitte joskus :) 
pääsin pitkästä aikaa työsaralla maalaamaan :) oli kivaa!!

Kesä alkaa lähestyä KOVAA vauhtia. Lämpimät kelit lisääntyy päivä päivältä. Eli partsituolit ois nnyt aika must have juttu ;) 

tiistai 13. toukokuuta 2014

kireyttä ilmassa. .

Kireyttä kireyttä kireyttä...aina tasasin väliajoin milloin mistäki syystä. Jännittää ihan hirveästi miten koulun käy. Soveltuvuuskokeet meni yllättävän hyvin ja yllätin itseni sosiaalisuudessa. Ajattelin etten osaisi ollenkaan olla uusien ihmisten kanssa. Toisin kävi..onneksi :D sain suuni auki tarvittaessa..hyvä minä!

Muissa asioissa edelleen jaksan ihmetellä miks asioista pitää tehä kauhee vaikeita ja aatella aina omaa napaansa eikä joustaa yhtään. Onha se itessäki aina jotai vikaa..Valitettavasti:/  ois vaa hyvä jos asiat sujusivat jouhevasti mutta miks ne nii menis. Jotai stressiä tässä pitää olla ettei jämähä.

Viikoloppuna käytiin serkun ja häne tyttöystävänsä luona tupareissa. Lahjaksi veimme kynttilähäkkyrän. Ihana oli nähdä heitä! Siinä ihmiset joita näkee aivan liian harvoin :/ serkun kanssa ollaan oltu pienestä asti kuin paita ja peppu (aina välillä) ja eihä tuo yhteys oo kadonnu mihkää, onneksi. Hän voi olla erimieltä :D katsottii siellä jäkispelit, syötii hyvin grilliherkkuja ja maistelin boolia :p namnam, kiitokset!

Viikko alko sateisissa merkeissä ja ilmeisesti on sitä koko viikon :/

No..sitä piristämässä on tänää tekasema pätkisjuustokakku :p

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

jännät paikat..

Hihiii olen ihan intopiukeena kauhusta :D huomenna olisi soveltuvuuskokeet lähihoitaja puolelle. Suurimmat jännityksen aiheet on matemaattinen osuus sekä se ihmismassa. Tuntemattomia ihmisiä ympärillä ja eri paikkoihin pitää suunnistaa ja puhua itsensä puolesta jotta muut saisivat mahdollisimman hyvän kuvan sinusta. Kuulostaa tälle mielentilalle melkein mahdottomalta ja ajatus jänistämisestä on enemmän kuin päällimmäisenä mielessä.  Kuitenkin asioilla on tapana järjestyä (uskon täysin niin), niin oletettavasti selviän hengissä huomisesta ja voin hengähtää loppuiltana kunha työtki oon saanu tehtyä.

On tässä onneks muutaki tehty ja mietitty..
Työtehtävänä oli tiistaina siistiä pihoja..mmukavaahan se oli. Seuraavana päivänä ainakin tiesi tehneensä taas töitä xD kirosi samassa ajatuksessa kaikki maailma lehdet ja haravat mutta onneksi se ajatus kesti vain hetken ja hyödyt oli suuremmat. 

Tällaisen hökötyksenkin sain viriteltyä ::p älkää kysykö miten se on kiinni. Pää asia että se helpottaa jollain tavalla arkeani. Kiitos ikea tästä keksinnöstä :)!

Huomenna siis..jänskätään enempi ja vähempi :p ...unia!

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

tähän päivään..

Yks parhaimmista tavoista alottaa aamu on käyä ulkoilmassa koirulin kanssa, sit palata takasi peiton alle aamiaisen ja kahvin kera kahtomaa jotai hyvää sarjaa. Tänää oli vuorossa "klikkaa mua". Tuo sarja kuvaa hyvi suomalaisuutta ilma mitää ylimäärästä draamaa, erittäin riisuttua arkea!
No mahtuuha näihi päivii
Mun murune sai näyttelytulijaisiksi kennel yskän jjonka tutkimista enne piti rauhottaa. Luultiin eka joksikin vierasesineeksi kurkussa kun kakominen ei meinannu loppua :/ kahden viikon antibioottikuurilla. Alkaa onneksi jo helpottamaan eikä olekaan nyt kakonut enää.

aiitä inon todella pitkä aika kun viimeksi leffan olen vuokrannut. Varmaan silloin kun asuin vielä edellisellä paikkakunnalla. Enpä sitten ollut älynnyt hankkia nykyisee  asuntoon dvd-soitinta. Onneksi sitte saatii kaverilta lainaan ja leffat kahottua! Ens kerraksi se laite on hankittava :D
Noh..tää on seuraus ku lähtee poitsun kans vappuaattona tokmannille jossa nuo pallot suorastaa hyppi sylii..eihä siinä auttanu ku ostaa yksi. Vieläkin melkein viikon jälkeen jaksaa leikkiä sillä..hyvä ostos siis!

Tänää tavotteena vähä siivoilla vaatekaappeja ja päivittää sisältö. Käydä lenkkeilemässä jaillalla lämmittää saunaa :) ♥

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

päivien viemää..

Onpas edellisestä hurahtanut aikaa. Syynä vois pitää, että pää on ollu tyhjänä ruumiin jatkeena tai sitten niin täynnä, ettei mitää saa selvästi ulos. Nolona täytyy myöntää myös se, että taitoni käyttää laina puhelinta omani ollessa huollossa, ovat olemattomat:D joten sosiaalisen median elämäni on aikalailla kutistunut. Todellinen elämäni sen sijaan alkaavihdoin kulkemaan vähä normaalimmin. Tauti alkaa olla oikeasti voitettu ja päänsärkyä ei ole ollut moneen päivään. Olen päässyt siis rauhallisesti treenaamisen makuun.
Tää kevät ja kesä tulee olemaan jännittävä monilta osin. Ensimmäiseks mainihen koirani näyttelyuran alkaneeksi, tai sunnuntaina ois eka kehään nousu ihan Helsingissä asti! Itse en pääse paikalle, mutta onneksi löytyy luottoystävä, jonka kyydissä mosse kulkee ja hän myös esittää sen. Seuraava etappi ois toukokuussa ilmeisesti joensuussa.
Toinen asia mikä toisi mukanaan ison muutoksen olisi koulun alkaminen syksyllä! Edessä saattaa olla paikkakunnan vaihto jos paikka aukeaa. Samalla poikani menisi ns. Kokopäivähoitoon päiväkotiin. Tähän asti ollut perhepäivähoitajalla 12 päivää kuukaudesta. Iso poika jo♥  sanoja alkaa onneksi jo tulemaan useampia. Kesällä ois eessä vaipasta pois-operaatio. Huh...

Tänään saimme tehtyä pizzaa ruuaksi pitkästä aikaa, namnam! Huomenna ois nakkikastike-perunamuusi päivä. Sain myös salilla käytyä tekemässä kunnon treenin ja lenkillä poikani ollessa äidillä. Huomenna ois eessä työpäivä, jote eiköhä täst jouda jo iltapuuhille :) unia!!

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

jospa se tästä..

Päivät menny todella nopeasti. Viime alkuviikosta soitin lääkäriin pääkivun ja nousevan kuumeen takia. Edellisenä päivänä oli otettu röntgen kuvat ja he olivat kyllä yrittäneet soittaa minulle mutta heille oli jääny vanha numero tiedostoihin. Kuvista näky että poskiontelontulehdus oli noussut otsaonteloon ja siihen pitäisi kiireellisesti reagoida punkteerauksella. No ti klo 12 oli siihen aika. Tietysti enne sitä kaikki pelotteli operaatiolla, että se olisi kauhea ja eivät ikinä menisi siihen. Yritin olla hirveän reipas sinne mennessäni. Vaikka mieli ehkä oli niin kroppa ei ja reagoi siihen pyörtymällä kesken operaation. :D kahden yrityskerran jälkeen lääkäri heitti hanskat tiskiin ja soitteli toisille lääkäreille ja tuli siihen tulokseen että toivottavasti antibiotit tehoaisivat.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

hohhoijjaa

Onpas taas vähälle aikaa. Ootan vaa millo alkais  normaali arki TERVEENÄ.
Vähä väliä flunssaa, kuumetta ja yskää alkuvuodesta lähtien. Alkaa jo vähä kyllästyttää. Oon lääkärilläki rampannu ja yhden mielestä mulla on vain pitkittyny flunssa, toisen mielestä astma, mutta nyt kolmas osas kertooki että mulla on poskiontelontulehdus joka on levinny etuaivolohkoon. Jes! Tätä kaipasinki.. siihe vaadittii röntgenkuvat ja hoitomääräyksenä oli punkteeraus. Operaario alko hyvi mut en kestäny sitä painetta mikä niide instrumenttien tunkemisesta nenään tuli että sitte päätin pyörtyä siihe. Koittivat toisenki kerran mut ei vieläkää onnistunu ilma heikkoa oloa jote siitä ideasta oli luovuttava.
Nyt sit ootellaa että lääkkeet alkaa toivottavasti vaikuttamaa ja jos eivät ala perjantaihi mennessä ni sit ois lähettävä kuopioon tekemää samaa operaatiota. ~parempi ois vaikuttaa!! Lääkkeet vetäny tosi matalaks voinnin suhteen ja oonki vaa makoillu. Onneks vanhempani ovat tiukkina hetkinä voineet ottaa pojan hoitoon.
Kunha tästä toivun ni loppuu tää lorvailu ja alkaa oman mielen kohentaminen liikunnalla.

Tän päivän ehoton piristys oli ruuan saaminen alas kahen päivän paaston jälkee ja lähettinä toimi hyvä ystäväni ♥

Kerkesin maanantaina käyä kampaajallaki hiukset värjäyttämässä ja nukahinki kerran siinä käsittelyssä :D hieman univajeesta kärsin kiitos tämän taudin JA jotta ei elämä kävis liia helpoks ni poitsullani on korvatulehus joka pitää häntä hereillä :/ tänää sai antibiootit ja tippoja. Voi mun pieni x(...

Mun laivareissu meni nyt sit ohisuun koska en vois ees autolla ajella tänää ja tuski huomennakaa mutt en luovuta, menen kyl sinne vielä :D!

Viettäkää hauska loppuviikko! Minä ainaki aion :p

...tuon kirjotin reilu viikko sitten ja se jäi kesken. Noh, onhan tuota elämääkin sen jälkeen. Esimerkkinä vaikka, että puhelin lähti huoltoon..se ei värise! Minulle se on aika tärkeä ominaisuus :D en jaksa aina pitää äänellisellä, joten värinän ansiosta kuulen/tunnen jos joku minua kaipailee.
Flunssa alkaa viimein talttua. Tai no ei vielä huokaista.
Poitsulla on sitkeämmässä :/ räkä vaan valuu. Pitää huomenna siis mennä vielä kontrolliin.

Tällä viikolla olen kerennyt siivoilemaan ahkerasti muuanmuassa. Piristin myös ystävääni laittamalla hänelle ruokaa! Vastalahjaksi sain kukkia ;)
Kevät alkanut näyttää jo kovaa vauhtia kasvojaan. Plussakelejä ollut muutamana päivänä ja sen seurauksena lumetkin lähteneet. Hyvien kelien kunniaksi huomenna olisi päivä tiedossa mökillä autolastillisen kanssa :) mossea unohtamatta! Sillä ois huhtikuussa ekat näyttelyt helsingissä, hui x) onneksi saan tukijoukot mukaan!
Nyt vielä iltalenkitykset ja syömiset ja nukkumaan että jaksaa...unia muruset <3

tiistai 25. helmikuuta 2014

en ole yksin..

Kuulin tänää että tuttu oli särkeny myöski kylkiluunsa yskiessään. Molemmat! Ihanaa saada kohtalotoveri ^^ melkein joka päivä olen särkylääkkeen napannut ja köyttänyt itseni tukisiteisiin, alkaa olla jo parempana että ei iha joka liikkeestä vihlase. Vois jo kokonaa loppua ni pääsis treenaamaa! Tosin...yskimine ja tukkosuus eivät oo vieläkää lähteneet pois joten se voi vielä viivästyttää. Pitää varmaan käydä poskiontelot uusiks tutkituttaa.. Turhauttavaa maksaa kuntosalia kun ei pääse käymään siellä..:/

Tänää tekasin aamusta meetwurstipiirakan :p jonka söimme kaverini kanssa kahvipaussilla. NAMNAM!

Olisi enää viikko ja yksi päivä ku päästää laivalle parin ystävän kanssa ja kyllä olen aivan täpinöissäni x) pääsee vähä tuulettuu tästä kyläpahasesta :p vaikka mukava arkihan täällä pyörii mutta välillä arjestakin kaipaa pois että taas jaksaa arkea. Loma on mielestäni onnistunut jos kotiinpaluu on yhtä mukava kuin lähtökin! Ja paikanpäällä osaa ottaa tarpeeksi rennosti! Ajokeliksi toivon selkeää ja puolipilvistä. Ei aurinko paista silmiin, vaikka uudet aurinkolasit ostinki alennuksesta viime viikolla koska edelliset jäi vanhaan autoon joka on uudella omistajalla jo ollu jonku aikaa jote hyvästit vaa niille!

Ilon päivä! Koiraltani löytyvät molemmat kivekset laskeutuneina x) se olis hyvä merkki aatellen toukokuun näyttelyitä joensuussa! Hui aika menee nopeasti! Ekassa tokokoulutuksessa oltiin viime viikolla. Ohjaaja kehui ulkonäköä ja samaan lauseeseen sanoi että ERITTÄIN energinen pentu :D no tottakai se on uudessa paikassa uusien koiratuttavuuksien ja ihmisten seurassa! Kotona onneksi osaa rauhoittua jo. Huippu pentu ♥



tiistai 18. helmikuuta 2014

ikuisuus projekteja osa 1.

Niitä tuntuu oleva enemmä ku tarpeeks. Yks merkittävimmäksi muodostuneista on tää kropan kuntoon saaminen pojan syntymän jälkee. Ja joo pitää paikkansa että mikään tavote ei oo hyvä ja aina niitä tulee lisää tai ne muuttuu matkan varrella.
Kaikki raskauskilothan, tai no paria lukuunottamatta, lähti kuukauden päästä synnytyksestä. Mutta..kuten kaikki, niin tämäkin hyvä loppui aikanaan. Kiitän ja syytän ihan täysin pillereitä. Omilla syömisillänihän EI OLLUT mitään vaikutusta. Okeiokei..oliha niillä. Liikuin kuitenkin paljon. Yritin pikkuhiljaa erottautua herkuista ja jättikokoisista ruoka-annoksista. Kiloja kuitenkin tuli vain lisää! Kun jätin pillerit pois kilojen lisääntyminen loppusiihen! HAA! Pari lähti kuukauden sisällä pois.

Sitten jatkuvien selkävaivojen ja oman laiskuiteni vuoksi loput kilot eivät lähteneet..ainakaan vähään aikaan. Vuosi sitten kuitenki ystäväni innoituksella päätin että nyt riitti. Elämä oli muutenki siinä pisteessä että kaipasin uutta sisältöä jotta en romahtaisi.
Ensimmäiseksi sitten tavoite..check!
Sitten yhteyttä "pt:hen"..check! Ja matka saattoi alkaa. Eka jakso ilman herkkuja (herkkupäibän sai pitää vasta kun tuloksia tuli) oli suorastaan kamalaa! Suklaa kummitteli unissa ja kahvi ilman mitää sivutuotteita maistu puulle. Itseä piti muistuttaa miksi aloinkaan siihen. Kuukauden kohalla alkoi helpottaa. Ei enää tehny tuskaa katsoa vierestä kun joku mässytti. Kun sitten herkkupäivä koitti..mitä tein..söin YHDEN suklaapatukan eikä tehnyt mitään enää mieli :D kyllä ihmeteltiin ystäväni kanssa missä vika?! Tätähä me ootettii ja nyt ei maistu. No sehä se oli ollut tarkoituskin. Saada oma keho hyväksymään terveellisempi tapa syödä ja "herkutella".
Tuloksia siis tuli ja kunto koheni. Mutta ei ihan toivotulla tavalla kun olin vähä väliä kipeänä. No se nyt on iha normaalia minulle..
Salikortinki hommasin joensuun punttipojille..sinne suosittelen menemään jos haluaa motivoitua ;) näin naisen näkökulmasta ^^ todella edullinen ja saa tehtyä kaikki liikkeet mitä tarvitseekin.

..kelataas hieman eteepäi..

Nyt ollaa siis painotavotteessa mut kaukana vielä kuntotavotteesta. Joskus oli tavotteena puolimaratoni. Taitaa kuitenki jäädä haaveeksi ja tavoite vaihtua johonki toiseen. Nytkin minulla on kortti lady linelle. Ihan mukava paikka infrapunasaunoineen jne..jos kuitenki iha rehellisiä ollaa ni tykkäsin enempi punttipojista :D hinta kohtas laadun paljon paremmin!

Eli projekti jatkuu vaikka sairastelut ja nyt tää kylkivamma  pidentää sitä mutta ilosesti ja rennosti eteepäi :) nyt oon antanu itelleni luvan herkutellaki ja ruokavalion kans ei oo nii tiukkaa. Pääasia ett ite voi hyvin. Saan kuitenki liikunnasta nii hyvän olon etten sitä enää pois elämästäni jättäis!

maanantai 17. helmikuuta 2014

mm..

Mite nopeasti kaikki voikaa olla ohi ja se tuttu ja turvallinen voi kadota. Sen jälkee kysyy että miksei ottanut kaikkea irti siitä hetkestä mikä oli annettu, miksei rakastanut tarpeeksi, miksei kertonut sitä, miksei..

Nää ajatukset tulee mieleen kun ajattelen pappaani. Yks tärkeimmistä ihmisistä maailmassa. En oo nähny häntä moneen vuoteen ja syy siihen on ihan minussa. Pelko. Pelko siitä että se minkä lapsena on nähnyt ja se minkä on kokenut ihanaksi ja hyväksi ei olisi enään vastassa. Pappa ei enään muista minua. Ei ole moneen vuoteen muistanut. Jos menisin käymään siellä ei se hyödyttäisi ketään. Näin ainakin tunnen. Näkisin vain sen miten hän ei enään istuisi keittiön pöydän ääressä lämmin harmaa villapaita päällään vaan pyörätuolissa riutuneen näköisenä hyvä jos puhua osaisi ja sanoisi :"kuka sinä olet?" Ei en kestäisi sitä. Ei hän enää viideltä olisi aamulla keittämässä puuroja elman kanssa eikä kahvin tuoksu tulisi yläkertaan jossa yöt vietimme pikkuveljen kanssa siellä kyläillessämme. Illalla luin sieltä löytyviä vanhoja heppalehtiä ja aku ankkoja. Muistona pois lähtiessä sain muutaman kerran molla maija nuken. Yksi niistä on pysynyt erityisen hyvänä ja taidankin käydä sen ensi kerralla porukoiltani talteen.

Pappa teki paljon puusta juttuja. Hänellä oli oma "veistämö" tai remppapaja pihapiirin varastorakennuksessa. Samassa rakennuksessa hän säilytti myös omaa aarrettaan..traktoria ;) pääsimme veljeni kanssa aina välillä kyytiin! Voi sitä tunnetta kun pappa huusi:"tuutkos jo?"
Pihapiirissä oli myöskin aitta. Leikimme siellä naapurin lasten kanssa (jotka olivat tavallaa serkkupuolia minulle) kotista. Myöskin aitan yliset olivat ahkerassa käytössä ^^
Iltapäivästä menimme sisälle katsomaan pikku kakkosta. Välillä se ei näkynyt ja silloin katsoimme elman tehdessä ruokaa papan kanssa lintukirjaa. Se oli mukavaa! Oppi katsomaan millasia tirppoja sitä laudalla näkee.
Pihalla sijaitsi iso keinu jossa joskus nokosetkin otin. Pappa oli itse rakentanut sen. Pappa rakensi myös keinun kotiin jonka vanhempani rakensivat ja kerkesimme asua siellä 9 vuotta. Se keinu maalattiin punaiseksi koska talokin oli punainen.

Pappa oli luonteeltaan erittäin uuttera ja tykkäsi tehdä käsillä asioita. Rauhallisuus ja tyyneys näkyi kasvoilta. Vaikka vuodet oli tuonut harmaita hiuksia tapahtumillaan ne vain komistivat häntä. Haluan näiden muistojen säilyvän..uskon että pappa haluaisi myös että muut muistavat hänet kaikessa positiivisuudessaan. ...siksi en mene enää sinne. Muistan sen pitkän pihatien josta laskettiin mäkeä taloa kohti. Nyt kävelen ylämäkeen talosta poispäin ja en enää katso taakseni taloa jossa valot himmenevät ja piipusta katoaa savu..

Rakas pappa toivon että olosi helpottuu pian ja että sairaudet eivät enää vaivaisi ♥♥

lauantai 15. helmikuuta 2014

huono, huono aamu..

Tää vuorokausi ois voinu alkaa pikkuse paremmi. Ekaks en meinannu saada unta, kylkeen koski just siinä asennossa missä tykkään nukkua. Tää jatkuva kova yskä teki tehtävänsä ja aiheutti sinne jonku asteen murtuman joko iha itestää tai oon taas toheltanu jotenki jossai.  sitku sain unta ni poitsu herätteli 4-5 aikaan. Sit en enää saanutkaan unta. Kuuelta ylös ja koiran kans ulos. Sit aattelin että jos vähä aikaa pötköttelisin mut poitsu päätti herätä sit oikeesti klo 6:45 -.-
Eikun ylös ja aamupalalle..

Vähä enne kymmentä aattelin että lähetäänpäs ulkoilemaa ja samall laskee mäkee ulos. Ehlä 10min kerettii olla ni tilanne sai yllättävän käänteen ku en antanut pojan ottaa tuhkakuppia pois paikoiltaa..armoton huutoitku kohtaus jote eiku kotia ja poitsu nukkumaa. Puolen tunnin päikkärit se vetäs ja iteki taisin torkahtaa.

Asiasta maksalaatikkoon..mun on iha turha saikulle mennä koska kotona joudun vähintää yhtä paljo ellei enemmä ponnistelemaa pojan kans. Vaatii sylii vähä väliä ni säästän hermojani olemalla töissä senkin vähän ajan mitä on viikkotyötunteja.


Aamua onneks piristää tää jonka sain eilen ♥...mutta ilman tätä täällä asuis yks persiisee ammuttu karhu ellei jopa kaks :D




tiistai 11. helmikuuta 2014

nyt jos ei uni tuu..

Ihanasti heräsin tänää jo puol kuus! Iha ilma herätyskelloo ja nii virkeenä :D aamulla sain syyä aamupalan ja juua kahvin iha rauhassa.ja vielä pisimmän kaavan mukaan! Poitsun herättyä laitoin hälle aamupalan nenän eteen ja itse aloin moppaamaan lattioita ja vessaa pesemään. Olipa ihanan raikasta!! Ja edelleen on! Samalla pyykitkin viikkaantuivat ja reissulamat löysivät paikkansa.
Kymmenen aikaan aloin jo pyörittelemään peukaloita. Onneksi kaveri laitto viestiä että läheräänkö lasten kanssa mäkkäriin.

Traditioon kuuluu se että kolme lasta istuu takapenkillä ja syövät siellä ranskalaisiaan kiltisti ja me aikuiset juomme kahvia etupenkillä :D näin vältymme suuryleisöltä itkupotkuraivarin iskiessä, minkä tapahtuminen olisi lähes 100% varmaa ja kukaan ei pääse juoksemaan karkuun. Sen jälkeen veimme yhden mukulan tarhaan ja loppuporukan kanssa menimme meille oleskelemaan.
Parkkipaikalla naapurin ukkeli kysy että saako ottaa koiran lenkille mukaan kun hänellä on jirveä koirakuume.."tottakai!!!!!" Ja näin koirakin sai lenkityksen :D Ompa kiltti naapuri!

Poitsu päiväunille! Eli jäljelle jäi yksi hulivili ;) olipa rauhallista hetken aikaa! No mutta kaikkihan loppuu aikanaan..korvatulpat on tarpeelliset kaikille äideille ^^ paras keksintö!
Niinku nyt ..-.-

maanantai 10. helmikuuta 2014

Arki!

Ihan innoissani olen siitä! Arjesta! Tiiän miten hoidan asiat mm.lapsen suhteen ja tiedän että lapsella on kaikki hyvin.. kyse ei ole siitä ettei kukaa muu tietäisi mutta on se äitinä erittäin vaikeaa jättää lasta useammaksi päiväksi jonnekkin minkä olosuhteista ja rutiineista ei tiedä yhtään mitään. Varsinkin kun sitten saa kuitenki olla jollai tavalla varuillaan jne.
Kaikki meni viikolopussa loppuje lopuksi hyvi. Poika oli isällään. Toivottavasti heillä oli mukavaa.
Itse olin mm.tapetin repimisapulaisena ja saunanpesuapulaisena :p oli mukavaa!!
Sunnuntaina vasta enne puoltayötä oltiin kotona ja eikun nukkumaa!

Maanantaina aikane herätys ja eiku poitsu hoitoo ja ite töihi. Tuntupa hyvältä herätä aikasi!Samate tänää heräsin nii pirteenä puol kuus :D..no se kostautuu ehkä illal mut eipä tuo haittaa. Aamut on ainoota omaa aikaa ni se on hyvä!

Nyt jatkan tätä kahvin juomista ;)

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

sunnuntai

Aamu alko..mitekä se sanotaa...kankeasti. mite ihmine voiki olla nii väsyny vaikka normaalisti oonki tottunu herään kuudelta ja iloitsen aamun omasta ajasta koska iltasi yleesä vaa kahtelee sarjat läpi mitä on nauhotellu päivä aikana. Aamuun kuuluu siis ulkoilu, kahvi, maholline siivous/tiskaus, vähä kuntoilua ja aamupalan kiireetön syönti ja sit yleesä vasta poitsu herää. Mut ei tänää..tänää nousin vasta jeremiaksen jälkee ja meinasin ruokapöydän ääreenki nukahtaa. Tietekää yöunia ei paranna järettömä kovat yskäkohtaukset joita saan edellee pari yössä. Nekun ei meinaa loppua :(

Ilon asioitaki on! Poikani käyttäyty eile kaupassa todella mallikkaasti. Ei tarvinnu kantaa ollekaa eikä ees kotiin tultaessa kiukkupuuska iskeny keinujen kohalla vaa reippaasti hän iha itse käveli portaat ylös! Ja tänää sama. Ihan itse ylös ja alas. Aikasemmin siis ollut hirmuinen tappelu siitä että ne portaat pitäs kulkea nätisti tai sit hän alkaa itkemään ja joudun sit kantaa hänet ylös. Tuo hoidossa olo on tehny poitsulle pelkkää hyvää! Paljon omatoimisempi nuori herra kuoriutunu sieltä :) ♥

Koirulilla on nyt kaikki rokotukset ja saa nähä saammeko itsemme jo ens viikolla toko harjotuksii. Aikasemmillaki koirillamme käyty muutaman kerra ja aattelinki jatkaa samaa perinnettä.

Helmikuu vaihtu..saa nähä mitä kaikkee kivaa se tuo :p

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

mitähä kaikkee..

Ihanat pakkaset jatkuu :) mutt tuo se joitai ongelmia mm.nuo autoongelmat ja lenkkeily poitsun kanssa. Pulkanki ostin alkutalvesta ja se on jääny mummolaa jostai syystä. Katotaa vaa ni se on siellä vielä keväälläki -.-


Suomi on niin kaunis ♥

 Hihhi kuka istu ;)?

vapaapäivä ;D..ja vissii oottaa ruokaa. Mukavuudenhalunen todellaki!!


sitt on tää flunssa...en ymmärrä miks tää ei voi jättää jo minnuu rauhaan! Nyt on menossa yskimiskausi. Kun se alkaa ei meinaa loppua tulla. Joku troppi pitäs keksiä?!

Viikon päästä nokka taas kohti joensuuta mut millä ni se on arvoitus. Autoni on nimittäi vieläki korjaamolla -.-...

Viikon kohokohtia: yks hauskimmista hetkistä oli käydä kokoomassa ystävälleni hyllykköä :p on vaa joteki nautinto saada tehä jotai hyödyllistä ja samalla päivän hyvä työki. Niija piristää ystävää ;) toine kohokohta on ystävän pidennetty viikonloppu luonani :) saipaha  taas nauraa ja mikä parasta..kävin leffateatterissa piiiitkästä aikaa. Käytii kahtomassa peruasuomalaine leffa. Kuka tykkää kuka ei :D..nimeltää se oli ei kiitos!
Herkkuja tuli popsittua urakalla jote nyt voi olla vähä aikaa ilman taas.

Eile vaihoin järjestystä ku sain uuden sohvan mutt eihä tuosta ny vielä mitää tullu jote loppuprojekti saa siirtyy suosiolla toiselle päivälle.

Hammaslääkäri aikaki pitäs tilata kun tuo viisaudenhammas aiheuttaa päänsärkyä :,(

Tänää aion pitää nokkani täällä neljän seinän sisällä..paitsi postissa jos käyn..ja vaa oleskella :) äippä vie koiran mökille riehumaa :p

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

maanantai..

Aamu alkaa puurolla ja kahvilla :) ja viime viikon mietteillä...

Työt ovat alkaneet enemmä kuin hyvin ja nautin tehä niitä. En oo todellakaa luotu sohvaperunaks. Pelkkä ajatus ahistaa, koska sellanenki vaihe on ollu elämässäni. Söin,makasin sohvalla ja tunsin itseni todella turhaksi. Vaikka tosiasiassa olin 24/7 lapseni ÄITINÄ. siihen yhteen sanaan liittyy niin paljon. Jokaselta osa alueelta pitäs jotaki osata ja osaamisen pitäs kasvaa koko aika kun lapsikin kasvaa. En oo katunu kertaakaa aidosti sitäetten menny autoasentaja kouluu yläastee jälkee...PAITSI EILEN.julistan itseni maailman huono onnisemmaksi ihmiseksi autojen kanssa. Oma autonihan on korjaamolla vielä muutaman päivän ja veljeni autolla olen viikon ajellut. Mutta se eilinen..palasin joensuusta poikani kanssa ku oli isä-poika viikoloppu ja itsekin halusin mennä joensuussa käymään. Eka lähtötilanteessa täällä kotona auto ei lähteny käyntii koska akku oli tyhjentyny. Siinä oottelin melkee tunnin kaapeleita ja virtaa. Pääsimme siis matkaan. Takastullessa puolessa väli ihmettelin ku alko olla aika kylmä. Katoin moottorinlämpötilamittaria. NOLLA. siinä pääs kaikki maholliset nätit sanat suusta..eiku parkkii ja tarkastamaa konepellin alta tilanne. Jäähytysnesteethä ne sieltä on karkuu päässy. No matka jatkuu jonku aikaa sit lämmöt alkaa nousta liikaa. Eiku taas parkkii. Onneks sain lisää jäähytysnestettä..ne koneesee ja toivo korkeelle että pääsee kotii ehjänä.Kyllä onneksi..vaihoin autoa äitin autoon ja tavarat pakkasin sinne. Tietysti eihä se hyvä onni jatku. Ohjaustehostin alkaa pitämää ääntä just ku minä astun rattii. Ilmotan asiasta ja jatkan matkaa. Kotona aattelin jo että nyt oon neljän seinän sisällä turvassa..vielä mitä?! Tv ei toimi ollekaa jonku vikakoodin takia...täys maitopurkki leviää ilosesti lattialle. Siinä vaiheessa järki alkaa sanoo mee nukkuu ja tottelen kiltisti. 3h saan nukuttua ja kolme aikaan herään ja eipä muute enää nukutakaa. Voisin siis kuvitella että tästä päivästä tulee vähintää yhtä mielenkiintone :D mutt ei sovi valittaa..hengissä ja suhteellise terveinä ollaa jote kiitos :)

Viikolopun olin hyvien ystävien huomassa taas ;)

Ah meiä mutakakku tekeleet :,D 
Tämmösiä söpöisyyksiä siellä näky ;) oli muitaki mut ei vaa aina muista kuvata!

maanantai 13. tammikuuta 2014

juhuu!!!

Ihanaa poikani ei enää itkeny jäädessään hoitopaikkaan vaan reippaasti vaatteiden poisoton jälkeen tallusteli leikkihuoneeseen ja vilkutti heipat vielä ♥ olipa hyvä mieli lähteä töihin :)

Tein lyhennetyn päivän ja huomenna jatkan urakkaa. Autoa en saanutkaa korjaamolta vielä tänäänkää. Toivottavasti huomenna..kyllä huomaa että on tehny itsestään autoriippuvaisen. Oonki lainannu pikkuveljen autoo nyt mikä onki ollu huippuhomma ;) ihana pikku ecceri :D

Siinä kuvamateriaalia mite meiä ilta sujuu usein. Katsomme sängyltä käsin simpsoneita pari jaksoo enne iltapalaa :p koira puuttuu kuvasta mut se on lattialla tassut taivasta kohti (jotta jaksaa herätä tarpeeks aikasi riekkumaa ja minu aikataululla liia aikasi).

Iltapalaks ois karjalanpiirakoita ja jogurttia! Nam! Oon yrittäny psyykata ihteeni stressittömää mielentilaan ja mielestäni onnistunu taas pari päivää. Sitä romahusta siis ootellessa taas. Ne ku tahtoo tulla aina tasasi väliajoi niinku varmaa kaikilla?! Ainaki ku ois taas isä-poika viikoloppu tulossa. Tai saa nähä onko tulossa ku oli taas pientä riitaa. Joo riitaan tarvitaan kaks ja oman osani tein. Olis seki keskustelu voitu jättää käymättä -.-' mutt enäähä ei sille voi mitää ja suunta ylöspäi kiitos!

Sain joku aika sitt erittäi ilosia uutisia ja jermulle synty pikkuserkku ♥ paaaaljon onnea ja menestystä pikku prinssin kanssa! Lapset on maailman paras lahja ja ne pitää meiät pystyssä jos meinaa kaatua. 


Ylitin itseni ja viime lauantaina sain käytyä kuntosalilla. Onneks flunssa alkaa olla selätetty ja voi taas alkaa treenaamaa. Lenkillähä tulee käytyä joka päivä mutt pitää sitä muutaki. Nyt oiski suunnitelmissa ostaa sykemittari. Heti ku ylimäärästä rahaa irtoaa.

Viikoloppuna käväs oikein mieluisat vieraat ja pitää ens kerral kertoo enempi kuvien kera :pkohta loppuu simpsonit ja iltapala kutsuu. Sit saunan raikkaana nukkumaa..hyvää yötä :)!

perjantai 10. tammikuuta 2014

-.-

Voiko ihmise elämästä tehä yhtää hankalampaa?! Kelassaki ihmetellää mitähä tukia kannattaa hakea ja mitä voi jne iha kahen virkailijan kera!

Siihe soppaa lisätää vielä hankalia ihmisiä ja ihmisiä jotka työntää nokkansa joka asiaan. Ei voi tulla ku erittäin aromikas soppa! Arkitasollahan tuo meinaa sitä että hermot on kireellä,itkettää ja tekee mieli hautautuu maan alle tai palata ajassa taaksepäi että vois välttää kaikki tapahtumat...MUTTA  niin ei voi tehdä jote ei voi kuin tyytyä kohtaloonsa..ja popsia hyviä sipsejä kiitos ystävälle ♥ ;)

Jatkossa ajatuksen pitää kulkee nopeempaa kuin puheen ja antaa turhanpäiväisyyksien olla. Jos jotai kysyy ni pitää kyl kestää vastauski. "Mitä kuuluu?" -lausekin pitää sisällää enemmän kuin vaa vastausta "hyvää" odotellessa..koska vain sitä se erittäin harvoin on.

Jatkossa loppu myös minu alotteellisuus joissaki asioissa mistä ei näköjää seuraa ku hampaide kiristelyä ja riitoja...

torstai 9. tammikuuta 2014

muistutuksia!

"Osaanhan olla rento äiti ja stressitön ihminen?"..no ainaki enne osasin. Nyt tää syksy on kyl näyttäny joltai aivan muulta. Jospa kevät ois toista. Tää päivä on ainaki menny tosi hyvi ^^ sain nukuttua kivasti! ( kiitos melatoniinin) ja aamulenkin jälkee suuntasimme muksun kans ystävän ja häne lapsensa luo kahveelle..ihanaa 8)

Iltapäivälenkki suju todella mutkattomasti. Alkaa koiranpennun käytös hihnassa olla hyväää! Ruokailuki suju ilma hermoromahuksia ja siivous. Ah
.menispä loppupäiväki yhtä mutkattomasti. Poitsu ei tänää nuku päikkäreitä että jaksaa nukkua yönsä hyvi ku joutuu aamulla herään taas aikasin hoitopaikkaan. Eli siis työpäivä kutsuu.

Viikonloppuki lähestyy. Kaverin koiransa kanssa ois tarkoitus tulla yöksi 8) heitä ootellessa:p ja sitä koiran tassujen vilinää :D

Lauantaina ois tarkotus jatkaa taas kuntosalilla käymistä säännöllisesti. Aina noi flunssat sotkee miun kunnon kohotus suunnitelmat -.- sykemittarin hankinta ois suunnitelmissa! Sais tietää paljonko nuilla lenkeilläki kuluttaa. Muutama kymmenen kilometriä kun viikossaki aina tulee :D ja töissä rappuja ravailen.

..jaahas poitsu nukahti kuiteki sylii x)

Eilen maistoin ekaa kertaa ystävän luona tiramisua! Joskus teen vielä itsekin. Oi se onnekas joka saa maistaa ;)

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

sinne meni..

...että hujahti puoltoista viikkoo ystävän kans! Elämä lisäänty muutamalla päivällä naurun määrästä johtuen :D

Yks hyvä esimerkki oli käyä ystävän luona porakoneen kans. Oltii iha vaa katsojajoukoissa mutt pääesiintyjä oli kyl huippu! Kaks ikea hyllyä oli tarkoituksena saada seinää ja sinnehä ne meni hermoja kiristämällä (siihen olin hyvinki osalline) kaikelle saatii hyvät ja uskottavat selitykset! Kaikelle mitkä ei siis menny iha kirjan mukaan ;) toivottavasti tavarat pysyy seinällä xD tais mennä parisen tuntia koko urakassa..kahvitauot luettuna mukaan!

Tiiättehän varoituskolmiot hiihtäjistä?! Ne on liikkeellä tänä vuonna harvemmi mut sitäki äkäsemmin! Saattavat hyppiä tielle iha yhtäkkiä :O

Viikon avainsanoja tosissaa oli: hiihtäjä, pilkkihaalarit,herkkuja,lenkille,aamukahvit ja epäsosiaalisuus..

Välillä ollaan iha rehellisesti sitä mieltä että meitä ei pitäs yhessä päästää liikenteeseen ollenkaan mutt eihä me ny itellemme mitää voia ja itehä me itemme naurunalaseks teemme välillä ja hyvällä omallatunnolla höpsöttelemme :)


Käytii me töissäki yhessä! Saatii työt tehtyä puolessa siitä ajasta mitä oltii varattu. Sit saatiinki masut täytee kiitos isin ;)

Yks päivä ajeltii heinäveelle mummoa moikkaamaa (sen sijaa että oltas mökille yöks menty) päivän hyvä työ oli suoritettu :)

Yhessä vaiheessa viikkoa oli saavutus että pääsimme kauppaan. Sen verran heikko olo oli..ja iha flunssan takia ;D

Koiran koulutusta saatii koko viiko eestä tehä! Rutiinit rikkoontu jonku verra. Mut jospa se taas ens viikol tasaantus..




torstai 2. tammikuuta 2014

päivät hujahtaa ja samalla matelee..

On se kumma ku välillä ne päivät matelee ja välillä ne menee liia nopeesti! Oon ollu täs jo reilu viiko kipeenä ja toissäpäivänä nous kuume liianki korkeeks vaikka olin jo lääkettäki ottanu. Toisesta käestä meni tunto ja huippaili. Kävin sit iha varuilta päivystyksessä. Mutt eihä tuolta mitää löytyny. itkun iha päästin vastaanottotiskillä ku voimat meinas loppua matkalla sinne. Huh..onneks siitäki selvittii..

Yks parhaimmista ystävistäni tuli viikko sitte. Onneks naurua on riittäny vaikka tauti ollu koko porukalla. Poitsulla kestäny vähite aikaa. Eile oliki eka hoitopäivä perhepäivähoitajalla ja oli menny hyvin vaikka aamulla itku pääsiki. Aamulla ei ollu syöny mut päiväsellä oli ruokaki jo maistunu. Tänää oli sit toine aamu ja samalla kaavalla. Tänää siel oli muutki lapset. Eile he oli ollu viel toipumassa flunssasta jote saivat hoitajan kans keskenää olla :)

Koiran kans ollaa edistytty ja alkaa kunnioitusta löytymää! Ulkoilujaki suoritetaa irti ja saapi viereisessä metikössä päästellä. Ruokakupille ei mennä enneku lupa on. Osaa mennä maahan, istua ja tulla hyvi luokse. Sisälle tullaa ihmise perässä..ei eellä :) oikein lutune tapaus x)

Eile näin kilometrien päässä olevia ystäviä ♥ ihanaa ..näillä jaksaa taas pitkälle. Vaikka ikävä onki edelliselle paikkakunnalle nii parempi ny olla täällä että poika vähä kasvaa ja rahalline tilanne muuttuu. sit voi harkita muuttamista muualle jos tahtoo :)

Autoki on toiminu! Merkki ennakkoluuloista huolimatta :D ~sitä päivää ootellesaa~

Hiukset värjättii viime viikolla. Nyt ne sai vähä punertavan säväyksen. Tykkään ;) kiitos vaa värjääjälle!! Ihaba kuva :,D

Uus vuos ja jouluntienooki meni kyl iha vaa niistellessä nenää ja lepäillessä. Pojan isä-viikoloppu siirty tälle viikolopulle. Saas nähä mitä keksitää vai nukummeko koko viikolopu :,D